Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Nietrzymanie moczu, strona 9

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Nietrzymanie moczu

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • Olivka89 28 lut 2021, 20:07
    Tak w moim DOzie też znalazłam takie próbki, wzięłam dla babci, musi sprawdzić czy będą jej odpowiadać, jeśli tak to wtedy kupimy całe opakowanie.
  • Guziczka 7 mar 2021, 18:24
    Też właśnie ostatnio brałam dla mojej mamy i okazało się, że udało nam się wybrać odpowiednie, teraz będziemy pytać o refundację.
  • Brigget 2 kwi 2021, 8:28
    O refundacji jest sporo informacji na stronie doz możesz sobie poczytać zanim podejmiesz jakieś działania.
  • artie 12 kwi 2021, 15:31
    Wczoraj akurat stałam w kolejce do apteki DOZ i miałam czas, żeby się porozglądać. Na szybie apteki mają dużą naklejkę, że z ich pomocą można załatwić takie dofinansowanie na środki higieniczne przy problemie nietrzymania moczu.
  • ZielonyGroszek 2 maj 2021, 23:02
    artie napisał:Wczoraj akurat stałam w kolejce do apteki DOZ i miałam czas, żeby się porozglądać. Na szybie apteki mają dużą naklejkę, że z ich pomocą można załatwić takie dofinansowanie na środki higieniczne przy problemie nietrzymania moczu.
    Ooo to nawet nie wiedziałam, że pomagają w takiej kwestii warto wiedzieć, bo właśnie moja mama dla babci szuka środków higienicznych.
  • Martyna29 28 maj 2021, 22:21
    Mojej babci tez w doz pomogła Pani dobrać odpowiednie pieluchomajtki, trafiła z rozmiarem i są idealnie dopasowane.
  • Karii 1 lip 2021, 18:37
    Nadal jest opcja tych darmowych próbek w doz?
  • Martyna29 14 lip 2021, 21:38
    Tak, nadal w moim doz są wystawione te próbki, a jak nie widzisz u siebie to zapytaj.
  • Uncia 1 sie 2021, 10:53
    W moim doz również można dostać, nawet ostatnio brałam dla babci bo zaczynają się jakieś drobne problemy więc żeby czuła się komfortowo nosi wkładki z Teny.
  • Marta8001 4 wrz 2021, 17:33
    Czy te próbki w doz można nadal otrzymać?
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum
Poprzednia: Mały problem:(