AstaLawista napisał:A ja staram się odżywiać zdrowo, bez stosowania jakiś specjalnych diet. Gdy mam ochotę na coś słodkiego - jem to grunt to owoce i warzywa oraz ruch. Staram się w miarę regularnie biegać., Czasem zaszaleję i kupię coś w sklepie ze zdrową żywnością - ale muszę zamawiać przez internet, ostatnio na ekobzik.pl ponieważ u mnie w mojej miejscowości nie ma za wielu takich sklepów.Kochana jak już siedzisz w necie i interesuje Cię testowanie nowości to zarejestruj się na www.rekomenduj.to , nie tylko suplementy diety ale przeróżne inne rzeczy można od nich dostać, dlatego warto się przyłączyć. Ja już kliknęlam zarejestruj
volla napisał:Staram się tak jeść. Dzieci też staram się tego uczyć, chociaż na początku było ciężko z przekonaniem do warzyw. Pomocna może być aplikacja befit, w której chodzi o zajmowanie się warzywkami i owocami. Dziecko szybciej się z nimi oswaja i poznaje ich wartość.Jakkolwiek nieprawdopodobnie by to nie brzmiało, to faktycznie może działać. U siostrzenicy dobrze się befit sprawdza. Mała jest nim zajęta, a rodzicom łatwiej ją namawiać do warzyw i owoców.