Favore.plForumPozostałe tematy

Jak wybrać dobry materac, strona 5

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Jak wybrać dobry materac

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: Pozostałe tematy  1 2 3 4 5 z 5
  • maseuo 13 maj 2012, 3:32
    A ja polecam materace matador. Jak dla mnie rewelacja. Jeśli chodzi o składniki materaca, do wyboru jest ich wiele.Konsultanci chętnie doradzą jaki materac jest najlepszy na dany wiek.Mi ich materac służy od kilku lat i jest naprawdę wygodny.Polecam
  • Paulinka34 4 cze 2012, 19:49
    Ja w domu mam dwa materace matador i muszę przyznać, że są naprawdę przyzwoite jak na ich cenę. Od roku śpię na takim materacu z mężem a miesiąc temu zdecydowaliśmy się na taki zakup dla córki i śpi jej się na nim rewelacyjnie
  • mscislaw 28 lut 2013, 10:25
    Myślę, że przy wyborze dobrego materaca warto zapytać się o radę specjalistów. Jak sam zastanawiałem się nad wyborem odpowiedniego materaca zadzwoniłem do sklepu w którym zamawiałem: i doradzili mi jaki wybrać.
    Mam lateksowy - średnio twardy i jest bardzo wygodny. Dopasowuje się do kształtu ciała więc mogę śmiało polecić.
  • Falkona 15 lip 2013, 11:26
    Jak dla mnie bardzo ważny jest gatunek materaca i to, żeby był antyalergiczny, ponieważ niestety należę do grupy alergików. W sypialni u siebie mam taki materac ibiza h2, przyznam, że nie był zbyt tani, ale nie żałuję ani złotówki wydanej na niego. Kiedyś tą firmę poleciła mi koleżanka i w końcu zdecydowałam się na jeden z materacy. Teraz naprawdę nie zamieniłabym go na żaden inny. Podoba mi się to, że po wstaniu rano czuję się wypoczęta, a nie "pognieciona" heh uśmiech
  • fleszyn 1 sie 2013, 10:37
    A słyszeliście może o słowackich materacach? przymrużenie oka Firmach Ferreti albo Materasso?
    Ja sam posiadam materac marki materasso w swojej sypialni, zdecydowałem się na model termoelastyczny i jestem bardzo zadowolony. Jest niesamowicie wygodny i co najważniejsze nie wydałem na niego fortuny.
    Polecam zainwestować w średnią twardość - moim zdaniem jest optymalna i najlepiej się na niej śpi.
  • kifonda 14 cze 2014, 12:11
    Tylko materace visco! Super dopasowują się do kształtu ciała i mają rewelacyjne sklepy, w przeciwieństwie do zwykłych sklepów: http://materace-visco.pl/
  • lemon74 18 cze 2014, 10:03
    Jak dla mnie tylko kokosowy, z technologią dopasowania się do człowieka uśmiech)
    od 4 lat korzystam i cudnie sie śpi ! Jak bym latał się czuję wielki uśmiech
Pozostałe tematy - dyskusje na forum