Szukam dobrego odkurzacza bezprzewodowego i bezworkowego. Mam w domu zwierzęta więc najlepiej taki który poradzi sobie z sierścią i pyłkami, ale jednocześnie będzie poręczny i lekki. Macie sprawdzone sprzęty, które możecie polecić?
Na Electrolux popatrz, mają fajne pionowe odkurzacze, które dostosowują moc do potrzeb, a są przy tym poręczne i ergonomiczne. My mamy Pure F9 i jestem bardzo z niego zadowolona.
Nie wiem czy dobrze kojarze, ale chyba nawet oglądałam go w sklepie. To ten który ma diody LED wbudowanych w ssawkę? Pracownik mówił mi, że cały dom jestem w stanie wysprzątać na jednym ładowaniu. Faktycznie tak to wygląda?
No gernialnie ten Pure F9 wygląda i widzę, ze chyba na testach tez nieźle wychodzi. Wystarcza na spokojnie żeby posprzątać 180m2 co idealnie by się do mnie sprawdzilo do domu. Heh może i mój maż zaczalby sprzątać jak ten facet https://www.youtube.com/watch?v=keg6PY1MNtw
Mojej mamie kupiliśmy ten nowy Electrouxa Pure i9, bardzo fajny, szczególnie, że może ją odciążyć z obowiązku. Sprząta dokładnie, radzi sobie z sierścią (mama ma kota), skanowanie przestrzeni i omijanie przeszkód również dobrze mu wychodzi.