grzyb_h napisał:Można dokupić i wymienić i wychodzą jakieś groszowe kwoty. Ja raz w roku wymieniam.Meggi85 napisał:Patrzyłam ten Electrolux Pure D8.2 PD82-ALRG Silence który polecacie, niezły. Ma wysokiej jakości zmywalny filtr, który skutecznie pochłania kurz, roztocza, pyłki i alergeny. Mega opcja.A jak wygląda kwestia wymiany takiego filtra? Wiem, że w electrolux'ach chyba można dokupić i raz na jakiś czas wymienić żeby były wydajne cały czas.
Marta8001 napisał:Mnie też zaciekawił ten odkurzacz ale rozważam też zakup modelu well Q7 z tą szczotką co się sama czyści, mega sprawa.Tą samoczyszczącą szczotkę mają chyba oba te modele i Well Q7 i Well Q8. Ogólnie Electrolux nieźle nowoczesne ma te sprzęty. Ta obrotowa szczotka jest genialna. Tak samo jak światło UV.
Kabanos napisał:To prawda, opcja UV jest świetna, dobra też dla alergików, do tego bardzo dokładna 5-stopniowa filtracja i żaden kurz nie zostanie.Marta8001 napisał:Mnie też zaciekawił ten odkurzacz ale rozważam też zakup modelu well Q7 z tą szczotką co się sama czyści, mega sprawa.Tą samoczyszczącą szczotkę mają chyba oba te modele i Well Q7 i Well Q8. Ogólnie Electrolux nieźle nowoczesne ma te sprzęty. Ta obrotowa szczotka jest genialna. Tak samo jak światło UV.