grzyb_h napisał:Przez okres mojego małżeństwa wymieniałem odkurzacz jedynie 2 razy i robię to tylko wtedy kiedy muszę. Niestety mój wyzionął ducha, ale wzieliśmy własnie ten Electrolux. Pure Q9I zadowolony jesteś? Dobrego sprzętu na szczęście nie trzeba często wymieniać.
Martyna29 napisał:Bardzo. Ten odkurzacz spełnia moje potrzeby w pełni. Ostatnio odkurzałem nim fotele i kanapy. Co jakiś czas też je warto odkurzyć. Ten Q9 świetnie się z tym sprawdził.grzyb_h napisał:Przez okres mojego małżeństwa wymieniałem odkurzacz jedynie 2 razy i robię to tylko wtedy kiedy muszę. Niestety mój wyzionął ducha, ale wzieliśmy własnie ten Electrolux. Pure Q9I zadowolony jesteś? Dobrego sprzętu na szczęście nie trzeba często wymieniać.
grzyb_h napisał:Przy śpiących maluchach jeszcze nie sprzątałem bo już wyrosłem z takich maleństw ale na pewno jest stosunkowo cichy. Plus też za opcje przechowywania, bo dla mnie wystarczy schować do szaf i jest zawsze pod ręką gotowy do pracy. Auto sprzątała nim żona kilka razy i mówiła że jest lekki i wygodny.Przy spiących maluchach to od electroluxa silence. Fajny jest model D8.2 bo ma filtr zmywalny hipoalergiczny. Nie wypuszcza pyłków poza okurzacz. Przy dzieciach obie te rzeczy liczą się przede wszystkim.