panchomik
30 sie 2014, 11:03 (ostatnio zmieniony przez autora 30 sie 2014, 11:04, w całości zmieniany 2 razy)
Ja zauważyłem pewną lukę na rynku u siebie w mieście i postanowiłem ja wypełnić.. jak wiadomo sklepów z akcesoriami erotycznymi jest bardzo mało albo czasem brakuje takich sklepów w miastach.. u mnie na przykład nie było ani jednego - więc postanowiłem takowy otworzyć. Mam swój mały dyskretny lokal jak również sklep internetowy. Długo szukałem sprawdzonego dostawcy takich asortymentów jak żele, afrodyzjaki, gadżety erotyczne, suplementy diety, perfumy z feromonami. Wiadomo zadowolony klient z produktów które kupi wróci do sklepu
to trzeba dbać aby wszystko było okej
Udało mi się podjąć współpracę. Jako jedni z nielicznych dają możliwość zwrotu zakupionego towaru jeżeli uznają, że coś si nie sprzedaje, bez podawania przyczyny. Czyli ktoś ktos kto zdecyduje sie na prowadzenie takiego sklepu z artykulami medycznymi uzna ze cos mu sie nie sprzedaje to ma 6 miesiecy na zwrot, wiec ryzyko niepowodzenia jest minimalne. Trzeba zaryzykować czasem ja tak zrobiłem i mój biznesik przynosi mi dodatkowe fundusze