Favore.plForumRemonty, budowa, wnętrza i ogrody

Oświetlenie w sypialni

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Oświetlenie w sypialni

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • jarek7 18 sty 2013, 9:31
    co sądzicie o takim pomyśle na oświetlenie sypialni? chodzi mi o to zdjęcie z taką ramą świetlną nad wezgłowiem łóżka ciekawe czy trudno coś takiego samemu zrobić
  • Kajakarz 19 sty 2013, 9:07
    No wygląda nieźle, to trzeba przyznać, - choc o samodzielne wykonanie czegoś podobnego to raczej bym się nie pokusił
    (manualne beztalencie). U nas w sypialni oświetlenie niedawno było wymieniane, ale raczej klasycznie niż nie wiem jak nietypowouśmiech
  • jarek7 28 sty 2013, 9:37
    lubię nowoczesne wnętrza stąd taki pomysł - jestem ciekaw czy to taśma led no coś takiego???) czy to coś innego?
  • tszuj 28 sty 2013, 11:50     (ostatnio zmieniony przez autora 10 maj 2013, 12:19, w całości zmieniany 1 raz)
    Ciekawy pomysł, aczkolwiek nie było by zbyt ciemno ?

• jarek7 30 sty 2013, 9:23
    z tego co piszesz wygląda to całkiem prosto, muszę się zastanowić czy kolorowy czy jednobarwny i czy chciałbym w innych punktach mieszkania coś takiego sobie zamontować bo wcześniej o tym nie myślałem. Dzięki za rady
  • Marta30S 8 lut 2013, 16:43
    W sypialni nie musi być super jasno - to w końcu bardzo specyficzne miejsce,
    więc mysle że wskazana lampa będzie wyglądała OK.
    Ciekawa lampy nad łóżka widziałam też np (czasem u nich cos biorę) no ale to już kwestia indywidualnego wyboru gdzie kto chce kupić
  • Kort 18 lut 2013, 11:50
    Bardzo polecam oświetlenie LED - mam takie w sypialni. LED-y idą pod paskiem z karton-gipsu na jednej ścianę do sufitu i tam też idącego z zaokrągleniem - dzięki temu światło wygląda bardzo przyjemnie i naturalnie.
  • hasanna 20 lut 2013, 15:05     (ostatnio zmieniony przez autora 20 lut 2013, 15:06, w całości zmieniany 1 raz)
    a nie jest to zbyt "zimne" oświetlenie jak do sypialni?
  • basker 20 lut 2013, 15:23
    Ja osobiście wolę oświetlenie do sypialni montować na suficie albo na ścianie delikatne kinkiety. Moja znajoma zrobiła sobie w suficie podwieszanym gwiezdne niebo ze światłowodów. Wygląda naprawdę bosko.
  • zuzia83 22 lut 2013, 21:55
    Fajne takie podświetlane wezgłowie, ale pewnie lepiej wygląda na zdjeciach niż w rzeczywistości... ja chyba też wolę w sypialni delikatne oświetlenie np kinkiety - nie lubię górnego oświetlenie nie tylko w sypialni.
1 2 3 4 z 4  
Remonty, budowa, wnętrza i ogrody - dyskusje na forum
Poprzednia: Remont dachu?