co sądzicie o takim pomyśle na oświetlenie sypialni? chodzi mi o to zdjęcie z taką ramą świetlną nad wezgłowiem łóżka ciekawe czy trudno coś takiego samemu zrobić
No wygląda nieźle, to trzeba przyznać, - choc o samodzielne wykonanie czegoś podobnego to raczej bym się nie pokusił (manualne beztalencie). U nas w sypialni oświetlenie niedawno było wymieniane, ale raczej klasycznie niż nie wiem jak nietypowo
z tego co piszesz wygląda to całkiem prosto, muszę się zastanowić czy kolorowy czy jednobarwny i czy chciałbym w innych punktach mieszkania coś takiego sobie zamontować bo wcześniej o tym nie myślałem. Dzięki za rady
W sypialni nie musi być super jasno - to w końcu bardzo specyficzne miejsce, więc mysle że wskazana lampa będzie wyglądała OK. Ciekawa lampy nad łóżka widziałam też np (czasem u nich cos biorę) no ale to już kwestia indywidualnego wyboru gdzie kto chce kupić
Bardzo polecam oświetlenie LED - mam takie w sypialni. LED-y idą pod paskiem z karton-gipsu na jednej ścianę do sufitu i tam też idącego z zaokrągleniem - dzięki temu światło wygląda bardzo przyjemnie i naturalnie.
Ja osobiście wolę oświetlenie do sypialni montować na suficie albo na ścianie delikatne kinkiety. Moja znajoma zrobiła sobie w suficie podwieszanym gwiezdne niebo ze światłowodów. Wygląda naprawdę bosko.
Fajne takie podświetlane wezgłowie, ale pewnie lepiej wygląda na zdjeciach niż w rzeczywistości... ja chyba też wolę w sypialni delikatne oświetlenie np kinkiety - nie lubię górnego oświetlenie nie tylko w sypialni.