Favore.plForumRemonty, budowa, wnętrza i ogrody

Oświetlenie w sypialni, strona 3

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Oświetlenie w sypialni

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • samuraj 7 maj 2013, 9:37
    jestem podobnego zdania, żeby nie było za jasno, ma być fajny klimat, co sprawi, że się tam będzie chciało odpoczywać. Moim zdaniem takie lampy lampa nocna deferr 104 w zupełności wystarczą, żeby było miło w naszym pokoju.
  • tantro2013 7 maj 2013, 14:16
    Oświetlenie ledowe ostatnio stało się popularne ze względu na to, że jest energooszczędne i stosunkowo niedrogie w instalacji. Daje fajny klimacik w sypialni, przez co dodatkowo zyskuje na wartości. Ja oświetlenie ledowe zamontowałam w szafie w sypialni. Bardzo fajnie wygląda i idealnie podświetla. Nie muszę palić ogólnego światła, by poszukać tego, czego aktualnie potrzebuję.
  • mscislaw 7 maj 2013, 22:08
    Ja również uważam, że w sypialni nie powinno być jasno. Ma być to miejsce przede wszystkim do wypoczynku i powinno się stworzyć atmosferę pełną intymności i spokoju.
    Warto zadbać o ładne lampki przy łóżku.
    Ja ostatnio zamówiłem sobie komplet w sklepie i dają one bardzo delikatne światło.

Moim zdaniem bardzo ładnie prezentują się w nowoczesnym wnętrzu.
  • zlotyklos 29 maj 2013, 14:31
    fakt w sypialni ma być klimatycznie, żebyśmy mieli ochotę na to, żeby tak odpoczywać. A nie, żeby nas bardzo raziło i męczyło światło. Myślę, że można jakieś jedno górne światło zamontować ale na pewno ważne będą takie lampki nocne.
  • Rud25 1 cze 2013, 15:54
    Ładna ta lampa, kojarzy mi się ze stylem glamour.
  • erykit 3 cze 2013, 10:38
    Ja również uważam, że oświetlenie w sypialni powinno być stonowane, nie męczyć oczu.
    Ogólnie w sypialni najważniejszy jest wybór :
    1. Odpowiedniego światła
    2. Wygodnego łóżka.
  • sloneczko9 3 wrz 2014, 10:30     (ostatnio zmieniony przez autora 26 sty 2015, 21:25, w całości zmieniany 1 raz)
    O ile oświetlenie ledowe bardzo mi się podoba to jednak uważam,że powinno być zarezerwowane do takich pomieszczeń jak na przykład łazienka czy garderoba ponieważ w takich właśnie sprawdza się najlepiej.
  • Ecia 4 wrz 2014, 9:20
    Nas w sobotę czeka szukanie oświetlenia do sypialni.
    Chcemy jakis żyrandol i 2 lampki do szafek nocnych
  • szafranka 4 wrz 2014, 15:25     (ostatnio zmieniony przez autora 5 wrz 2014, 15:59, w całości zmieniany 3 razy)
    Mi też takie gwiezdne niebo się bardzo podoba, dlatego zleciłam jego wykonanie firmie http://www.majsterdamian.pl/oferta/ która podołała temu zadaniu. Muszę przyznać, że wyszło lepiej niż te, które widziałam w oryginale :-)
    Tak więc jeśli nie macie szyby w dachu :-) a chcielibyście takie"gwiazdki na niebie" to macie już namiary :-)
  • Sajana 14 wrz 2014, 22:25
    Lampka przy łóżku na pewno jest bardzo potrzebna. Jednak na suficie żyrandol, to już chyba nie to. Ja bym widziała przy suficie małe lampki w niszach ze sztukaterii, żeby światło świeciło jakby ze ściany całym szeregiem małych światełek : http://podlogi24.net/sztukateria-o_c_494_1.html

Remonty, budowa, wnętrza i ogrody - dyskusje na forum
Poprzednia: Remont dachu?