Favore.plForumRemonty, budowa, wnętrza i ogrody

Oświetlenie w sypialni, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Oświetlenie w sypialni

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • jarek7 10 mar 2013, 13:48
    zamontowałem sobie w sypialni te ledy, wygląda to bardzo fajnie a taśmy dają przyjemne światło (bardzo nastrojowe przymrużenie oka). Wszystko jest proste do zrobienia choć mi pomógł kolega elektryk (tak dla pewności), polecam taśmy do sypialni. Ostatnio pomyślałem że warto by było pod szafkami w kuchni też je zamontować
  • marianek1 10 mar 2013, 14:53     (ostatnio zmieniony przez autora 10 mar 2013, 14:53, w całości zmieniany 1 raz)
    Moim zdaniem najlepsze jest delikatne oświetlenie - trochę przytłumione tak aby nie marnowało nastroju/
  • zonja 12 mar 2013, 10:32
    Dokładnie, oświetlenie w sypialni powinno być łagodne o ciepłym zabarwieniu, ale taśmy ledowe, fakt mogą dobrze się sprawdzić jako dodatkowe, romantyczne oświetlenie uśmiech
  • jarek7 12 mar 2013, 11:50
    zonja napisał:Dokładnie, oświetlenie w sypialni powinno być łagodne o ciepłym zabarwieniu, ale taśmy ledowe, fakt mogą dobrze się sprawdzić jako dodatkowe, romantyczne oświetlenie uśmiech
    no właśnie na romantycznym charakterze oświetlenia mi najbardziej zależy przymrużenie oka znalazłem kilka taśm ale teraz jakie wybrać: białe, kolorowe, ciepłe, zimne?
  • zonja 19 mar 2013, 8:09
    Świetne są te taśmy, do oświetlenia sypialni a nawet łazienki będą w sam raz. Miły nastrój w sypialni. to podstawa uśmiech
  • zlotyklos 21 mar 2013, 10:22
    moim zdaniem także do sypialni najlepsze będzie dość delikatne i klimatyczne oświetlenie. Niebyt mocne. Ja postawiłabym na jedną jaką lampę na suficie, żeby w razie czego było jasno, a do tego na stoliki koło łóżka dwie takie lampki
  • mon1ka123 21 mar 2013, 11:00
    podoba mi się, tworzy intymny nastrój, potrzeby w każdej sypialni uśmiech
  • VictoriaB 22 mar 2013, 14:07
    zlotyklos napisał:moim zdaniem także do sypialni najlepsze będzie dość delikatne i klimatyczne oświetlenie. Niebyt mocne. Ja postawiłabym na jedną jaką lampę na suficie, żeby w razie czego było jasno, a do tego na stoliki koło łóżka dwie takie lampki http://www.dutchhouse.pl/product-pol-1605-Lampka-nocna-Zuiver-BUBBLY-BLACK.html
    O dokładnie tak widzę światło w swojej sypialni, na stoliki nocne mam nawet upatrzone [url=http://]takie lampki[/url] - idealnie wpasowują się w klimat mojej sypialniprzymrużenie oka
  • bartosz_s 26 mar 2013, 14:35
    Jeśli ma być nastrojowe oświetlenie za pomocą taśm led to polecam barwę białą ciepłą, ewentualnie żółtą, aczkolwiek inne mogą też fajnie wyglądać należy jednak brać pod uwagę kolory ścian i innych elementów wykończeniowych
  • elektroinstalator24h 26 mar 2013, 23:24
    jestem elektrykiem i niedawno robiłem oświetlenie z paska ledowego w rancie na suficie podwieszanym. trzeba zwracać uwage na zakupione LEDy ponieważ wersja dekoracyjna o mocy np: 0,08W daje tylko punkt świetlny, osobiście zastosowałem pasek LED oświetlający o dużej mocy i mogę powiedzieć że efekt jest napradę świetny. co do barwy żółtej to nie widze tego raczej.

Remonty, budowa, wnętrza i ogrody - dyskusje na forum
Poprzednia: Remont dachu?