Favore.plForumRemonty, budowa, wnętrza i ogrody

Podobają Wam się szare wnętrza?, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Podobają Wam się szare wnętrza?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • _NEFRYT_ 27 paź 2010, 11:18
    Jeżeli lubisz szary, byłeś(aś) w takich wnętrzach i dobrze się czujesz to ok. Tak na szybko mogę powiedzieć, że do szarego dobrze jest dodać elementy kontrastowe, np ciemny róż, fiolet turkus lub pomarańcz.
    Ale przede wszystkim polecam skorzystanie z pomocy fachowca. Jezeli nie chcesz zlecać projektu wnętrz, to zaproś architekta na konsultację/poradę.
  • Naamah 9 lis 2010, 20:14     (ostatnio zmieniony przez autora 9 lis 2010, 20:16, w całości zmieniany 1 raz)
    Szare wnętrza są świetne. Faktycznie skupiają energię, ale na to jest bardzo prosty sposób. Wystarczy zawiesić kryształową lampę. Wg Feng Shui kryształ rozprasza złą energię. Poza tym światło białe przechodząc przez kryształ rozszczepiane jest w tęczową wiązkę promieni a każdy kolor rozszczepionego światła emituje własną energię QI w pomieszczeniu. Efekt nieziemski. Wydaje mi się że do takich wnętrz jak pokazane wyżej na fotkach idealnie pasowałyby nowoczesne lampy kryształowe, np. takie:
    [url=http://viplight.pl/opis/1778433/lampa-wiszaca-italux-lavenda-md92915-11a.html]LAVENDA ITALUX[/url]
    A te można zrobić na zamówienie jestem nimi zauroczona: [url=http://viplight.pl/opis/1707085/lampa-wiszaca-univers-07065.html]UNIVERS[/url]
  • pracownia-lipinska 24 mar 2011, 20:44
    Są różne szarości: szary gołębi, szarość cementu, betonowa, stalowoszary, "skóra słonia", popielaty, perłowoszary... Dobry efekt zależy od dobrania odpowiedniego odcienia do charakteru wnętrza oraz kolorów wyposażenia, tak by tworzyły przyjemną kompozycję.

• peana 28 mar 2011, 13:16
    Nie przepadam za wnętrzami, gdzie wszystko jest szare, chociaż lubię niektóre akcenty w tym kolorze. Szare sofy wydają mi się całkiem oryginalne. Ta w szczególności wygląda ciekawie. Do tego bym wybrała fioletowe ściany i metalowo czarne dodatki. Taki właśnie salon mi się marzy, także szarości całkowicie nie skreślam przymrużenie oka
  • 29 gru 2011, 20:29
    W tym roku cały salon z aneksem kuchennym pomalowaliśmy na kolor szaro-stalowy, zresztą wyposażenie kuchni mamy też stalowe. W salonie taki kolor mi odpowiada natomiast do pozostałych pokoi jednak wolę kolory cieplejsze.
  • robson00 4 sty 2012, 15:30
    Fajne, nowoczesne. Bardzo mi się podobają
  • topkolor 16 lut 2012, 11:41
    Bardzo ładnie wyglądaja szare ściany wykonane w tynkach dekoracyjnych, mogą wyglądać np: jak beton architektoniczny przymrużenie oka
  • aniruel 17 lut 2012, 13:37
    zawsze można szare wnętrze urozmaicić dodatkami w mocnym kolorze uśmiech
  • pytajnik 21 lut 2012, 10:14
    Szare wnętrza sa przepiękne, takie ciepłe i przytulne
  • Kosztorysant1986 18 cze 2012, 13:18     (ostatnio zmieniony przez autora 18 cze 2012, 13:18, w całości zmieniany 1 raz)
    Jeśli ktoś ma problem z zaprojektowaniem sobie wnętrza to polecam firmę, która zajmuje się projektowaniem wnętrz w Krakowie.
Remonty, budowa, wnętrza i ogrody - dyskusje na forum
Poprzednia: sufity napinane