Pewnie że tak, o ile meble są do nich dobrze dobrane, pare takich szarych fantazji widziałem, i na innych portalach o -wnętrzach też. Kwestia tego jak się co do tych szarości dobierze
To jest podstawa udanej aranżacji. Nie patrzeć na jeden , czy dwa elementy, ale bardziej szeroko, na całość pomieszczenia, a w miarę możliwości oczywiście całego mieszkania. Zapraszamy na decoroom.eu
A co powiecie na takie zestawienie Mam bardzo podobnie pomalowaną sypialnię tylko dodatki takie (firany i dywan) są bardziej wyraziste w takim dość mocnym fiolecie. Szary to jest absolutnie mój ulubiony kolor
To jest podstawa udanej aranżacji, wybrać dwa podstawowe kolory, zaś trzeci wprowadzić w postaci dodatków (narzuta, zasłony, dywan, poduszki, świece itd.).
Zawsze o poradę można prosić firmy, które zajmują się aranżacją wnętrz ... chociażby N-design mają bardzo fajne projekty, zrobione w sposób nowoczesny i stylowy można je zobaczyć na ich stronie : N-DESIGN.PL lub na profilu FB
milka13
14 lis 2012, 23:21 (ostatnio zmieniony przez autora 14 lis 2012, 23:23, w całości zmieniany 1 raz)
Szarości są niezwykle eleganckie. żeby nie było smutno wystarczą kolorowe dodatki. Mi bardzo podoba się efekt betonu na pierwszym zdjęciu. Wiecej "szarych"inspiracji znajdziesz na stronie