Favore.plForumSprzęt elektroniczny, fotografia

Elektroniczne ramki do zdjęć, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Elektroniczne ramki do zdjęć

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • cokol 6 lip 2011, 21:27     (ostatnio zmieniony przez autora 6 lip 2011, 21:47, w całości zmieniany 3 razy)
    TechNews napisał:Zanim kupisz ramkę to sprawdź rodzaj obsługiwanych portów.
    Przed zakupem najlepiej skorzystać z wyszukiwarki i porównywarki:

Bardzo ciekawą ramką jest Kodak PULSE - można do ramki zdjęcia przesyłać mailem.

Kupiec napisał:Cyfrowa ramka na zdjęcia najmniej oczekiwanym świątecznym prezentem?
    z listopada 2010 "Święta za pasem. Reporterzy z The Telegraph stworzyli sondę dotyczącą niechcianych świątecznych podarunków. Na szczycie listy znalazła się elektroniczna ramka, przeznaczona dla sentymentalnych fanów cyfrowych zdjęć. Zaraz za nią znalazły się takie cudowne przedmioty, jak miksery i elektroniczne organizery."
    Bo dużo osób kupuje ramki o niskiej rozdzielczości np. 480x234 i w ten sposób do ramek się zniechęca. Sensowna rozdzielczość to dopiero 800x600.

Zobacz jak kupować cyfrową ramkę i na co zwrócić uwagę przy kupnie
  • hekate 21 lip 2011, 11:55
    Faktycznie ten gadżet cieszy się coraz większym zainteresowaniem. Muszę powiedzieć, że wygląda bardzo ciekawie w nowoczesnych wnętrzach. Ja co prawda często kupuję ramki na różnego rodzaju prezenty, ale teraz zastanawiam się, czy nie kupić jednej na swój własny użytek. Na oku mam tę Wygląda elegancko i na pewno dobrze będzie się prezentować w moim salonie przymrużenie oka
  • julitta 18 wrz 2014, 15:49
    moim zdaniem ramki są bardzo fajnym rozwiązaniem, niestety ale zdjęć już wywołuje się tyle co nic, większość gdzieś pozgrywana na płyty i wcale ich się nie ogląda. A ja mając w domu takie ramki (trzy jak na razie) co jakiś czas wgrywam inne zdjęcia i wszystko mam na bieżąco, a w albumach mam tylko ze swojego dzieciństwa - czarno-białe. Jeśli ktoś chciałby posiadać ramkę to nie trzeba zaraz kupować, można wygrać w konkursie [url=http://spokojdziecka.pl/udanewakacje.html]spokój dziecka - udane wakacje [/url]
  • Ecia 6 paź 2014, 13:45
    Podobają mi się, ale jakoś do mnie nie przemawiają...
  • june45 7 paź 2014, 12:13
    Bardzo fajne są takie ramki uśmiech tylko nadal trochę kosztują.
Sprzęt elektroniczny, fotografia - dyskusje na forum
Poprzednia: Kurs fotografii