-
Najdroższy to jest iPad 4 w zależności od konfiguracji to grubo ponad 2600 zł. Ale ten LG 3D jest chyba bardziej zaawansowany od Appla a są w takiej samej cenie.
-
-
No tak ale to tablet. Ja bym się zastanawiam właśnie nad tym drogi smartfone czy już tablet. Bo z dwojga wolałbym tablet więcej zastosowań ma.
-
Top Gun ma rację, jak kupować telefon to jakiś porządny, aby starczył na 2 lata minimum.
-
Samsunga Nexus S to dobra inwestycja. Telefon ma 4-calowy ekran Super Clear LCD oraz procesor taktowany zegarem o częstotliwości 1 GHz. Posiada wbudowaną pamięcią o pojemności 16 GB oraz aparat cyfrowy (5 Mpix) z fleszem LED umożliwia robienie dobrych zdjęć. Cena ok 1700 zł w zależności gdzie się kupuje.
-
mateo
2 cze 2011, 11:05 (ostatnio zmieniony przez autora 24 cze 2011, 11:24, w całości zmieniany 1 raz)
Samsung z androidem, jakiś galaxy. Działa jak iPhone a nie wydajesz pensji na telefon. Dodam jeszcze jedno, Apple robi dobre produkty, ale robi ze swoich klientów wyznawców co oczywiście przekłada się na piękną kasę.
-
-
Całkiem dobry jest Samsung GT-i9100. Też ma androida (moim zdaniem najlepszy system operacyjny), do tego dobrze wygląda i jest łatwy w obsłudze. Na medialux.pl kosztuje on niecałe 2000, także jak na tak dobrego smarphona to nie jest wygórowana cena.
-
myślę, że z takiego Samsunga będziesz zadowolony ma bardzo ciekawe aplikacje, jest szybki , należy do jednych z lepszych telefonów na rynku i co ważne jest bardzo wydajny i długo trzyma bateria
-
Według mnie Nokia N9 jest świetnym telefonem i ma porządny wyświetlacz o rozdzielczości 854x480 pikseli. Wszystko oczywiście zależy od potrzeb danej osoby, ale dla bardziej wymagających ten smartfon wydaje się być świetny, jest wyposażony w czujnik orientacji, kompas, czujnik oświetlenia zewnętrznego oraz aparat fotograficzny z matrycą 8 Mpx. Znalazłam go na sporej promocji.
-
smarphony są super, sama się do nich bardzo przekonałam, ale fakt jest ich sporo na rynku i czasem trudno się zdecydować na jakiś konkretny, ale jak masz jakiś określony budżet to już powinno być łatwiej tutaj możesz sobie poczytać o tym, jaki telefon w jakim przedziale cenowym może to w jakiś sposób ci ułatwi wybór odpowiedniego telefonu.
-
iPhone to jedyny słuszny wybór. Jeśli jednak nie masz tyle kasy, polecam HTC Desire Z, gdzie dodatkowo wysuwa się fizyczna klawiatura na której bardzo wygodnie się pisze.