Słuchajcie, a ja ostatnio gdzieś czytałam, że Alcatel zapowiada na najbliższy czas nowy model telefony, chyba 3L 2020. Ktoś z Was jest nieco bardziej zorientowany w technologiach i może coś więcej powiedzieć na jego temat? A może wiecie, od kiedy będzie dostępny i jaką ma mieć cenę?
W necie pojawiły się już pierwsze porównania, ma mieć więcej pamięci, RAMu i procesor nieco lepszy. Aparat z tego co widze też lepszy, za tym idzie oczywiście nieco wyższa cena, ale mimo wszystko wciąz opłacalna. Nawet bym się nie zastanawiała
W tej chwili mam przed oczami te oba modele Alcatela 1S 2020 i 3L 2020, ceny w poszczególnych sklepach w praktyce na pewno się różnią, ale różnica w cenie miedzy jedynką a trojką to około 150 złotych. Oba modele są bardzo fajne, i oba mają normalne ceny. Po weekendzie mam w planie zakup nowego telefonu i kusi mnie ten 3L, aparat ma dobry, dużo mpx ma matryca, aż 48, ale też nie jest zły ten 1S. Zobaczymy, do poniedziałku daleko, ale już teraz wiem, że zdecydowany jestem na Alcatela, miło w końcu widzieć normalną cenę za nowey telefon.
Jeśli chodzi o mnie to ja się zdecydowałem na Alcatel 3L 2020, też mocno rozważałem 1S bo nie jest zły ten model, ale tutaj wygrały megapiksele, które są mi po prostu potrzebne.
Świetne są te nowe odsłony modeli Alcatel. Podobają mi się, bo są faktycznie nie drogie a mają dużo rzeczy wbudowane. Dla mojego plus za NFC z którego ciągle korzystam.