Favore.plForumSprzęt elektroniczny, fotografia

Kuchenka indukcyjna czy ceramiczna?, strona 3

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Kuchenka indukcyjna czy ceramiczna?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • suza 25 sie 2010, 21:31
    Też stałam przed podobnym dylematem. Ostatecznie zdecydowałam się na zakup czteropalnikowej kuchenki indukcyjnej. Muszę powiedzieć, że była to trafna decyzja.
  • HaAnia 24 sie 2011, 15:54
    Też mamy kuchenkę indukcyjną i do niej dokupiliśmy jeszcze piekarnik elektryczny do zabudowy. Ładnie to razem wygląda, bo tworzy taką spójną, nowoczesną kompozycję. Dobre wyjście z tym, że najlepiej się sprawdza przy nowoczesnym designie, bo gorzej to wygląda jak np. kuchnia jest rustykalna i nagle takie połączenie z tą stalą świecącą… dziwnie się wtedy robi w kuchni, taki nienaturalny efekt wnętrza się tworzy.
  • peana 7 paź 2011, 12:22
    Ja bym jednak postawiła na kuchenkę indukcyjną. Może faktycznie na początku będzie trochę kosztować, ale ta kwota zwróci się w rachunkach za prąd. No i oszczędza się trochę czasu, bo gotowanie jest o wiele szybsze.
  • sasobie 7 gru 2012, 10:58
    ja zamieniłam kuchenkę gazową na indukcyjną uważam że był to bardzo dobry wybór, musiałam tylko kupić do niej odpowiednie garnki.
  • gruzekk 7 gru 2012, 14:17
    Też mam kuchenkę indukcyjną. Dużą jej wadą jest to, że trzeba do niej kupić specjalne naczynia, ponieważ te standardowe szybko nadają się do wyrzucenia po używaniu ich na kuchence indykcyjnej.

• sonique321 27 maj 2013, 13:25
    Istnieją ceramiczne kuchenki? Wygląda na to, że jestem nieźle zacofana jeżeli chodzi o kuchenne AGD!uśmiech
  • stracja 31 maj 2013, 12:52
    Przez lata mieszkałam w starym ceglanym bloku, w którym mieliśmy gazowe termy. Gotowaliśmy także na gazie. Wybierając nowe miejsce zamieszkania wiedziałam, że musi to być miejsce pozbawione gazu. Ogrzewanie było miejskie zatem z tym nie było problemu. Ale długo zastanawiałam się jaką płytę grzewczą wybrać? Przeczytałam mnóstwo poradników i ostatecznie postawiłam na indukcję. Przeprowadzamy się w przyszłym miesiącu. Mam nadzieję, że to był trafny wybór.
  • welgar 8 lis 2024, 9:36
    Polecam http://trucktruck.pl/do-czego-sluzy-piekarnik-zeliwny/ dobra decyzja.
Sprzęt elektroniczny, fotografia - dyskusje na forum