zataraa2 napisał:teraz namówiłam brata też na zakup pralki lg, mam nadzieję, że będzie zadowolony bo pralka dopiero co zamówiona i może jutro przyjedzie, wybrał z tych wąskich, wiem, że klasę energooszczędności ma A+++!14 lutego LG wraz z siecią Media Expert ruszyli z ofertą dla urządzających dom lub mieszkanie. Przy zakupie pralki od LG dostajemy kupon rabatowy, na lodówkę LG kombi taniej o 200 zł. Promocja potrwa cały miesiąc.
zataraa2 napisał:ja korzystałam z informacji ze strony niezawodnepralki.pl, zdecydowałam się na pralkę i jestem jak na razie z niej bardzo zadowolona a mocno ją eksploatujęA jaki masz model? Strona fakt zawiera wiele przydatnych, praktycznych i pomocnych w wyborze pralki informacji. Dobrze, że są takie strony
zataraa2 napisał:mam model LG F10B8ND, sprawdza się super. Energooszczędna - ma klasę A+++, pojemna, cicha, nie wibruje zbytnio podczas prania więc i wieczorem można coś uprać i dziecko się nie obudziTo prawda, lg ma bardzo ciche pralki, moja wcześniejsza dawała nam w kość, nawet telewizji nie szło oglądać, a teraz? Mogę nastawić pranie nawet jak idziemy spać i rano powiesić, a pralka dziąła tak cicho, że w ogóle jej nie słychać.