Ostatnio wzróciłam uwagę, że przy praniu oczywiście mega ważna jest pralka, ale tak samo jej czyszczenie, żeby dobrze pralek. Moja mama tez ma Electroluxa i podpatrzyłam u niej ostatnio taki preparat do czyszczenia pralek, ktorego ona używa tak prewencyjnie. Więc żeby cieszyć się swoją pralką warto też w takie preparaty zainwestować.
To się daje tak jakby zamiast prania. Takie puste pranie. Dajesz jak proszek i właczasz pralkę. Ona przechodząc cały program prania czyści się tak jakby sama. Świetna sprawa moim zdaniem. Poza tym mając pralkę, w ktorą się sprawdza warto o nią zadbać. Ona w końcu dba o nas prawda ?
Samsung , bosch , lg w sumie to wszystkie nowe pralki są dobre różnią się tylko funkcjami i ceną ale na pewno służą na długie lata . Jeżeli chcesz przejrzeć najlepsze pralki zapoznać się z ich opisami recenzjami użytkowników to wejdz tutaj http://zaprani.pl Jest to bardzo pomocna strona która pomaga podczas wyboru i zakup
To co można w necie wyczytać, to najczęściej ludzie piszą o dobrych programach do prania. Każdy ma różne potrzeby, niektóre pralki mają programy krótkie 15 minutowe (np. whirpool), a niektóre 30 minutowe (np LG), te krótkie pranie do mało zabrudzonych ubrań. 30 min lepiej się sprawdza, 15 słabo cokolwiek się pierze, to jest raczej do lekko nieświeżych ubrań. Duża liczba programów pozwala prać rożnie rzeczy w sposób optymalny. Nowsze pralki potrafią dostosować czas prania do jego ilości. Dobrze jest mieć długą gwarancję na silnik, w słabszych modelach padają szybko.