favore.pl
Dobry kucharz to prawdziwy skarb lokalu gastronomicznego. Jeśli poszukujesz kulinarnych wirtuozów, którzy przyciągną do Twojej restauracji wiernych klientów i pomogą Ci wyrobić doskonałą markę, zobacz zgromadzone tu oferty kucharzy szukających współpracy na stałe lub doraźnie. Zobacz dostępne oferty w miejscowości Radom i wybierz najlepszą dla siebie! rozwiń
ZLECENIA - RADOM
INNE MIASTA
strony internetowe
ZAMIAST SZUKAĆ, NAPISZ CO POTRZEBUJESZ, A FIRMY WYŚLĄ CI SWOJE OFERTY, BYŚ MÓGŁ WYBRAĆ NAJLEPSZĄ

Organizujesz imprezę i potrzebujesz personelu? A może szukasz barmana na event? Jeśli potrzebujesz wykwalifikowanych osób do obsługi uroczystości – znajdziesz je w naszej bazie firm oferujących personel do wynajęcia.

Opisz dokładnie, jakiego personelu gastronomicznego potrzebujesz, na jaką imprezę, termin itd.

Przykładowe zapytanie
Pan Grzegorz chce położyć kafle na schodach...
Witam,

zlecę wyrównanie i położenie glazury na schodach zewnętrznych.
Powierzchnia schodów do ułożenia ok. 10m2. Termin wykonania: 14 dni.
Proszę o kontakt i wycenę robocizny, materiały są już zakupione.

Pozdrawiam
Grzegorz Kowalski
Wysłanie zapytania jest bezpłatne i do niczego Cię nie zobowiązuje
 [rozwiń]
udostępnionych przeze mnie danych osobowych w celu korzystania z Serwisu favore.pl oraz w celu realizacji prawnie uzasadnionych celów Współadministratorów danych. Współadministratorami są Favore.pl Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Postępu 14, We Net Group S.A. z siedzibą w Warszawie przy ul. Postępu 14 oraz We Net Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Postępu 14. Oświadczam, że są mi znane cele przetwarzania danych osobowych oraz moje uprawnienia. [zwiń]

Istnieje sporo zawodów , które są związane z branżą gastronomiczą. Powstaje coraz więcej szkół , które wykształcają pracowników w tym zawodzie. Najczęściej są to kilkuletnie szkoły, które bezpośrednio kształcą przyszłych kucharzy. Zawody te wiążą się często z pracą na kuchni, czy na sali restauracyjnej. Osoby z tej branży muszą regularnie chodzić na badania sanepidowskie. Pracodawca potrzebuje pewności, że pracują u niego osoby zdrowe, które nie są zarażone żadnymi chorobami ani nie przenoszą zarazków. Gdyby zdarzyła się sytuacja, że sanepid odkryje, iż np. jeden z kelnerów ma styczność z potrawami, serwując je klientom, a choruje na salmonellę, pracodawca może wpaść w niezłe kłopoty. Restauracja wówczas ma nikłe szanse na utrzymanie pozycji na rynku. kucharze bardzo często stanowią o jakości prezentowanej przez restaurację. To, czy lokal posiada dużą klientelę zależy w głównej mierze od jakości podawanych w niej dań. Przyczynia się do tego właśnie kucharz. A także pracodawca w postaci menedżera, który odpowiada za stosowane produkty. kelnerzy również mają duży wpływ na atmosferę panującą w restauracji, gdyż to własnie oni mają bezpośredni kontakt z klientem i często wpływają na jego chęci powrotu w to miejsce. Dobrą stroną zawodu kelnera są napiwki, które kelner otrzymuje w trakcie zmiany. Jest to dla niego pewnego rodzaju informacja zwrotna na temat tego, czy dobrze wykonał swoją pracę.

Wybierz kategorię usług

Wybierz lokalizację