Favore.plForumCzas wolny, o turystyce i sporcie

Czy aqua aerobik naprawdę odchudza?, strona 4

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Czy aqua aerobik naprawdę odchudza?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • hasanna 10 lut 2013, 12:48     (ostatnio zmieniony przez autora 10 lut 2013, 13:07, w całości zmieniany 1 raz)
    wydaje mi się, że nie odchudza, jest to po prostu kolejny sposób na wyciągnięcie od ludzi kasy :/
  • Maniuss 12 lut 2013, 13:35
    super sprawa, bardzo pomaga przy bolach kregoslupa
  • linaresa 14 lut 2013, 9:46
    Może i nie odchudza tak jak klasyczne pływanie na basenie, ale można być tego pewny, że świetnie wpływa na bóle mięśniowe i bóle kręgosłupa. Jest też dobrym sposobem na odnowę biologiczną. Szkoda tylko, że jest tak rzadko jeszcze spotykany ten aqua aerobik.
  • pistacja 4 mar 2013, 14:22     (ostatnio zmieniony przez autora 4 mar 2013, 14:23, w całości zmieniany 1 raz)
    Jest to przecież jakaś forma ruchu i dodatkowego masaży skóry przez wodę, więc to nie jest tak, że tego typu aerobik nic nam nie daje. Jeżeli chodzimy na niego regularnie, a do tego stosujemy zdrową i zbilansowaną dietę jest to aktywność fizyczna jak każda inna.
  • olanowik 15 kwi 2013, 21:58
    ja chodzę regularnie od 4 miesięcy i widzę już efekty. Chodzę do Aqua Fitness Center w Warszawie.
  • Glinka 8 wrz 2014, 18:01
    Może i odchudza, ale mnie pomogło coś innego. Wskazówki co do odchudzania zaczerpnęłam z [url=http://zmaganiazodchudzaniem.blogspot.com/]foreverslim forum[/url] i przyznam, że były bardzo przydatne.
  • oeaquaslim 12 paź 2014, 16:56
    Witam,
    polecam zastosowanie suplementu Appetite Control, o unikalnym składzie, który zmniejsza łaknieniei i tym samym pozwola przyjemniej stosować dietę. W połączeniu z ćwiczeniami i wytrwałością przybliża nam osiagnięcie wymarzonej sylwetki.
    Zapraszam na naszą stronę internetową.
    W razie pytań jestem do dyspozycji

...................................

Agnieszka Domańska
    Online Ekspert AquaSlim
  • magdi5 16 paź 2014, 13:59
    Oczywiście, że tak, kazda forma ruchu odchudza a już na pewno ta w wodzie. oczywiście efektów nie widac natychmiast ale po jakimś czasie.
Czas wolny, o turystyce i sporcie - dyskusje na forum