Favore.plForumCzas wolny, o turystyce i sporcie

Fajne gry planszowe :), strona 3

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Fajne gry planszowe :)

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • drgrey 15 wrz 2010, 22:35
    a ja jestem wielką fanką gry Mastermind! Co prawda jest dla dwóch osób, ale strasznie wciąga no i trzeba się trochę nagłowić, co zresztą w grach lubię najbardziej uśmiech
  • backpacker 16 wrz 2010, 0:13
    drgrey napisał:a ja jestem wielką fanką gry Mastermind! Co prawda jest dla dwóch osób, ale strasznie wciąga no i trzeba się trochę nagłowić, co zresztą w grach lubię najbardziej uśmiech
    A widziałaś wersję podróżną? Ja zawsze zabieram do plecaka, na wszelki wypadek przymrużenie oka
  • drgrey 16 wrz 2010, 6:51
    pewnie, że znam język
    Wygląda jak pilot od telewizora, dla wszystkich, którzy jeszcze nie widzieli:
  • kwasna_smietana 16 wrz 2010, 9:07
    A znacie grę Wilki i owce? Składa się z różnych kartoników, które się po kolei dostawia do siebie. Celem jest ułożenie jak największej zagrody z owcami.
    Dla wszystkich, którzy jeszcze nie znają, a szukają czegoś fajnego to naprawdę polecam. Gra nie jest droga, kosztuje niecałe 40 zł, a jest bardzo ładnie wykonana.
  • casinda_ebe 16 wrz 2010, 9:56
    kwasna_smietana napisał:A znacie grę Wilki i owce? Składa się z różnych kartoników, które się po kolei dostawia do siebie. Celem jest ułożenie jak największej zagrody z owcami.
    Dla wszystkich, którzy jeszcze nie znają, a szukają czegoś fajnego to naprawdę polecam. Gra nie jest droga, kosztuje niecałe 40 zł, a jest bardzo ładnie wykonana.
    Ja znam tą grę i bardzo lubię uśmiech Kiedyś kupiłam przyjaciółce na urodziny - zupełnie w ciemno wybrałam, spodobał mi się opis. Tak nas wciągnęła, że następnego dnia kupiłyśmy jeszcze jedną, żeby grać dłużej uśmiech
  • anka70 16 wrz 2010, 11:58
    Dla wszystkich, którzy lubią wiejskie klimaty polecam grę: Super Farmer (a patrząc na popularność Facebook'owego FarmVille to jest ich sporo przymrużenie oka
    Bardzo przyjemna i urozmaicona gra uśmiech
  • golebica 16 wrz 2010, 14:29
    Ja preferuję stare dobre DOMINO uśmiech Nigdy się nie nudzi. A jak mam ochotę na grę zręcznościową to wyciągam bierki. Co prawda moi siostrzeńcy patrzyli trochę z niedowierzaniem, że wystarczy trochę kolorowych patyczków, żeby się świetnie bawić, ale później wciągnęli się bez reszty uśmiech
  • casinda_ebe 16 wrz 2010, 17:27
    Bierki to bardzo fajna gra, tylko czy można je jeszcze kupić? Pamiętam, że jakiś czas temu próbowałam i trochę się nachodziłam zanim gdzieś znalazłam. Zazwyczaj jak pytałam to sprzedawcy patrzyli na mnie z lekkim uśmieszkiem...
  • golebica 16 wrz 2010, 20:55
    casinda_ebe napisał:Bierki to bardzo fajna gra, tylko czy można je jeszcze kupić? Pamiętam, że jakiś czas temu próbowałam i trochę się nachodziłam zanim gdzieś znalazłam. Zazwyczaj jak pytałam to sprzedawcy patrzyli na mnie z lekkim uśmieszkiem...
    Ja mam dość stare bierki, więc nie wiem jak teraz sprawa wygląda... Ale to byłoby dziwne, gdyby tej gry nie sprzedawali. jest bardzo prosta, a przy tym naprawdę fajna.
  • magdallenka 17 wrz 2010, 0:31
    Ja bardzo lubię gry zręcznościowe. Moją ulubioną są Pingwiny uśmiech Gra składa się z dużej plastikowej, chwiejącej się góry lodowej i małych figurek pingwinów, które trzeba na niej jakoś sprytnie poukładać uśmiech
Czas wolny, o turystyce i sporcie - dyskusje na forum