drgrey napisał:a ja jestem wielką fanką gry Mastermind! Co prawda jest dla dwóch osób, ale strasznie wciąga no i trzeba się trochę nagłowić, co zresztą w grach lubię najbardziejA widziałaś wersję podróżną? Ja zawsze zabieram do plecaka, na wszelki wypadek
kwasna_smietana napisał:A znacie grę Wilki i owce? Składa się z różnych kartoników, które się po kolei dostawia do siebie. Celem jest ułożenie jak największej zagrody z owcami.Ja znam tą grę i bardzo lubię Kiedyś kupiłam przyjaciółce na urodziny - zupełnie w ciemno wybrałam, spodobał mi się opis. Tak nas wciągnęła, że następnego dnia kupiłyśmy jeszcze jedną, żeby grać dłużej
Dla wszystkich, którzy jeszcze nie znają, a szukają czegoś fajnego to naprawdę polecam. Gra nie jest droga, kosztuje niecałe 40 zł, a jest bardzo ładnie wykonana.
casinda_ebe napisał:Bierki to bardzo fajna gra, tylko czy można je jeszcze kupić? Pamiętam, że jakiś czas temu próbowałam i trochę się nachodziłam zanim gdzieś znalazłam. Zazwyczaj jak pytałam to sprzedawcy patrzyli na mnie z lekkim uśmieszkiem...Ja mam dość stare bierki, więc nie wiem jak teraz sprawa wygląda... Ale to byłoby dziwne, gdyby tej gry nie sprzedawali. jest bardzo prosta, a przy tym naprawdę fajna.