Favore.plForumCzas wolny, o turystyce i sporcie

Ulubiony alkohol, strona 7

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Ulubiony alkohol

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • madejka_ja 10 lip 2015, 21:20
    Ja nie lubię alkoholu, ale kiedyś bardzo lubiłam piwo Redds'a teraz jakoś mi nie wchodzi.
  • Hobito9 3 wrz 2015, 21:00
    Nie piję. Nie przepadam za alkoholem.
  • Gortatek3 10 wrz 2015, 12:36
    Jak już chodzi o picie alkoholu, to piję tylko wina. Nie lubię mocniejszych trunków język
  • Yokin90 12 wrz 2015, 13:49
    Winko do obiadu. Nic więcej uśmiech
  • Snowshoe 16 wrz 2015, 12:07
    Jeśli chodzi o piwo to żywiec i somersby. Wino carlorosi, a whisky ballantines lub jask daniels. Takie zaopatrzenie w lodówce mogę mieć zawsze
  • Ensiemil 16 wrz 2015, 14:00
    Zazwyczaj wino. Od czasu do czasu piwo uśmiech
  • Mysz77 16 wrz 2015, 18:13
    Jakieś winko białe. Albo półsłodkie uśmiech
  • weronia 22 wrz 2015, 18:37
    ja tam czasami lubię się spotkać ze znajomymi przy jakimś alkoholu. Przeważnie wybieramy jakieś smakowe alkohole - wódki. Jakoś dobrałam się z koleżankami że każda woli wódkę niż wino czy piwo. Ostatnio miałyśmy na stole cytrynowego absolwenta. Ale już się rozglądałyśmy i wiemy że są również inne smaki.
  • Begrud 22 wrz 2015, 21:33
    Nie wiem tak na prawdę jaki alkohol lubię najbardziej. Przede wszystkim jestem zainteresowany dobrą imprezką a także napojami, po których można mieć fazę. Oczywiście to można robić w miarę rozsądku jak dziewczyna jest w delegacji albo poszła na drugą zmianę do pracy..Ah pamiętam te czasy kawalerskie na studiach - jak można było imprezować do rana w akademiku. Piękne czasy - a to za całą kasę zarobioną przez cały okres wakacji w Niemczech. To już tylko wspomnienia. Oczywiście dobre wspomnienia z żubrem i piastem język
  • pistacja 23 wrz 2015, 9:34
    Ja bardzo lubię piwo, gin z tonikiem, mojito i wino poziomkowe uśmiech
Czas wolny, o turystyce i sporcie - dyskusje na forum
Poprzednia: Muzemu Energetyki