Favore.plForumCzas wolny, o turystyce i sporcie

Ulubiony alkohol, strona 6

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Ulubiony alkohol

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • jarek7 21 kwi 2015, 23:23
    Mi też kukułkówka wydaje się za słodka, niedługo długi weekend i kto wie może pierwsze grilowanie uśmiech oby pogoda dopisała to dobry alko się przyda
  • janna 23 kwi 2015, 11:59
    U nas i nawet przy niepogodzie na pewno będzie grill uśmiech
  • Meggi85 9 maj 2015, 10:49
    U mnie zeszły sezon grillowy królował Absolwent. Genialna wódka pod jedzenie i do tego moje koleżanki zakochane sa w smakowych , szczególnie grejfrutowej. Ja osobiście wolę czystą uśmiech
  • fela 22 maj 2015, 20:23
    My mamy już kilka grilli za sobąuśmiech ostatnio mam fazę na owoce, niedawno znalazłam jabłkowy cydr słowiański, zakochałam się w nim od pierwszego łyka uśmiech
  • koonik 24 maj 2015, 15:09
    W lecie piwo, a w zimie whiskey
  • Meggi85 29 maj 2015, 8:10
    Stanowczo nie lubie whisky, ani zimą ani wcale. Co do grilla to jakoś nigdy piwo mi nie podchodziło. Ale co do wódki też trzeba uważać bo wódka wódce nie jest równa. Testowałam rózne i zostałam przy absolwencie bo nigdy po nim nie miałam żadnych sensacji. Wczoraj kupiłam mango, zobaczymy jak owocowa się sprawdzi na sobotniej imprezie uśmiech
  • ogien33 10 cze 2015, 20:42
    Raczej nie piję
  • konto_usuniete_137444 17 cze 2015, 20:43
    Ja się zgadzam z felą - cydr słowiański potrafi rozkochać w sobie na maksa! Jego malinowy smak albo szampanowy - no po prostu genialny! Jak ktoś nie próbował to polecam kupić sobie zestaw testowy zlożony z kilku smaków w takim fajnym koszyczku na [url=http://cydrslowianski.pl/]http://cydrslowianski.pl/[/url]. Są pyszne, delikatne, o wiele lepsze od znanych z knajp cydrów, które albo nie mają smaku albo są zbyt ostre.
  • melisa1020 30 cze 2015, 13:38
    Ja w gorące dni uwielbiam zimne piwko a w zimę to róznie ale byle by nie czysta wódka i nie drinki. Nie lubię też mieszania alkoholu z coca cola bo u mnie zawsze się to źle kończysmutny
  • Wiki_W 10 lip 2015, 16:01
    Ja tradycyjnie piwko. Uwielbiam czeskie marki jak np. Zlaty Bazant.
Czas wolny, o turystyce i sporcie - dyskusje na forum
Poprzednia: Muzemu Energetyki