Favore.plForumCzas wolny, o turystyce i sporcie

Ulubiony alkohol, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Ulubiony alkohol

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • zataraa2 13 paź 2014, 21:46
    ja whisky to nie bardzo, za mocne dla mnie uśmiech jestem fanką alkoholi lżejszego kalibru
  • Masa 14 paź 2014, 22:04
    Mi osobiście bardzo smakuje cydr lubelski(jak wielu innym rodakom). Idzie zima, nadchodzi więc czas na grzańce. Cydr w formie grzańca jest bardzo fajny. Można dodać odrobinę kardamonu aby nadać fajnego aromatu. Na prawdę polecam, grzeje i łechta podniebienie.
  • suselka007 16 paź 2014, 14:59
    Ja lubię piwa rzemieślnicze, nie tanie koncerniaki... lubię Widawę, Pintę czy Birbant
  • zataraa2 24 paź 2014, 21:08
    To muszę spróbować tych piw, skoro polecasz. Co do cydru, mi jakoś nie podszedł, może spróbuję innej marki i zobaczę może będzie lepszy. Jak na razie jestem wierna sznapsowi przymrużenie oka
  • janna 25 paź 2014, 20:08
    Nie znam tych, sama lubię próbować nowe smaki i nowe piwa, a co do sznapsa to także mój ulubiony alkohol.
  • ssabina 9 lis 2014, 18:26
    Ja wódki nie znoszę, za piwem nie przepadam. Jakoś niedawno spróbowałam grzańca z cydru lubelskiego i nie dość, że gardło wyleczył to był jeszcze na prawdę smaczny uśmiech
  • janna 26 lis 2014, 17:40
    Bez wątpienia w tej chwili to jest Sznaps gruszkowy, Warto spróbować wszystkich trzech smaków.
  • zataraa2 27 lis 2014, 21:10
    Okazji do wypróbowania nowości będzie niedługo kilka uśmiech ja już robię zapasy
  • janna 30 lis 2014, 18:09
    Wczoraj była okazja do sznapsnięcia przymrużenie oka Trzy smaki i każdemu ze znajomych bardzo smakowały.
  • losia 11 gru 2014, 23:03
    piwo typu radler i oczywiście białe wino pół słodkie na jakąś okazje
Czas wolny, o turystyce i sporcie - dyskusje na forum
Poprzednia: Muzemu Energetyki