Favore.plForumCzas wolny, o turystyce i sporcie

Wycieczka z dzieckiem, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Wycieczka z dzieckiem

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • ciechanka11 4 paź 2012, 16:15
    pensjonatgory napisał:Wiem, że z dziećmi podróżuje się "ciężko" i niestety większość rodziców nie ma na to siły.
    Bez przesady. Chętnie chodzę po górach i z roku na rok widzę coraz więcej rodziców z dziećmi na szlakach albo na polach namiotowych. Wszystko zależy od nastawienia i od wyposażenia. Ale z tym też nie ma większego problemu. Widziałam, że teraz praktycznie każdy producent outdoorowy ma rzeczy w dziecięcych rozmiarach. W sieci też jest sporo poradników jak dobrać np. buty dla dzieciaka
  • apows 11 paź 2012, 22:40     (ostatnio zmieniony przez autora 16 paź 2013, 10:23, w całości zmieniany 2 razy)
    Jak wycieczka w Dzieckiem to polecam Pieniny, a jak Pieniny.
    Szczawnica jest główna baza noclegową w Pieninach i skupia najwiecej artakcje w Szcawnicy. Duza liczba link szlakow turystycznych w Pieninach sprawia ze niesposob jest sie tam nudzic, Polecam
  • rafal_22 5 gru 2012, 15:32
    W weekend wybraliśmy się do bajkowej krainy z dziećmi a dokładniej do Parku Mikołaja w Zatorze. Dzieciaki bawiły się świetnie. Nie możemy wybrać się na Mikołaja a chcieliśmy spędzić inaczej te święto. Polecam wszystkim chcącym spędzić cały dzień tylko z własnym dzieckiem
  • gruzekk 7 gru 2012, 14:35
    Teraz masz bardzo dużo miejsc, które Twoje dziecko może zobaczyć w naszym kraju. Są m.in. parki dinozaurów, muzeum miniatur, centrum Kopernika w Warszawie i wiele innych ciekawych rzeczy uśmiech Podałem tylko te, które prawdopodobnie by się spodobały Twojemu dziecku uśmiech

• mscislaw 18 gru 2012, 16:09
    Polecam link wczasy w Jarosławcu. Bardzo ładna miejscowość nadmorska. Byłem tam w tym roku na dwutygodniowym urlopie i bardzo mi się podobało przymrużenie oka Bezpiecznie, czysto i co najważniejsze plaże były szerokie i zadbane. Wynajęliśmy noclegi w spa więc zrelaksowaliśmy się totalnie
  • Bostwana 24 sty 2013, 12:21
    Z maluchami to warto się wybrać do Janowa Lubelskiego. Znajduje się tam Zoom Natury, czyli uniwersalne miejsce, z plażą, parkiem linowym i licznymi atrakcjami dla dzieci, jak i dorosłych. Każdy znajdzie tam coś dla siebie - idealne miejsce dla całej rodziny.
  • apows 4 mar 2013, 14:40
    Z dziećmi to polecam Szczawnicę i pokoje studio Szczawnica, Możesz też skorzystać z opcji Szukam noclegu i wpisać miasto, kategorię obiektu, termin oraz cenę. Bardzołatwo można w ten sposób znajeść nocleg najbardziej nam odpowiadający.
  • Jana1 20 mar 2013, 17:23
    Atrakcje dla dzieciaków na miejscu zawsze jakieś można znaleźć, ale kłopot większy, jak trzeba kawałek dojechać, a dzieci robią się kapryśne. Co robicie, żeby nie marudziły w samochodzie? Znajomi zawsze biorą ze sobą jakieś zabawki edukacyjne, gry i masę innych gratów, żeby dzieciarnię czymś zająć.
  • scarlettt 2 kwi 2013, 21:07
    Uważam, że najlepszym pomysłem na wczasy z dzieckiem jest wybrać się nad morze. Nie dość, że ma dobry wpływ na dzieci to jeszcze czeka je wiele atrakcji. Idealną nadmorską miejscowością dla dzieci jest Kołobrzeg. Sama jeżdżę tam, gdy tylko mam okazje. Mam kilka sprawdzonych noclegów, wszystkie wyszukałam przez stronę Strona posiada oferty ze sprawdzonymi domkami, w atrakcyjnej cenie i dobrych warunkach.
  • blue-green 6 kwi 2013, 9:48
    Już na samym etapie pakowania można dziecko pozytywnie nastawić do podróży. Szczególnie jak zafundujemy walizkę która podbije jego serce.

Nietypowa walizka podróżna dla dziecka sprawi, że chętniej się ono spakuje i będzie z niecierpliwością czekało na wyprawę.
Czas wolny, o turystyce i sporcie - dyskusje na forum
Poprzednia: Vacu Activ