Favore.plForumCzas wolny, o turystyce i sporcie

Wycieczka z dzieckiem, strona 3

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Wycieczka z dzieckiem

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • kara_kan 7 kwi 2013, 10:56
    Wybierz się do Kołobrzegu. Byłem z rodziną po sezonie i polecam. Pełno atrakcji, dzieciaki zadowolone: Molo, latarnia morska, złota uliczka, starówka, jarmark, port rybacki. W porcie polecam rybki - są przepyszne. Przeszukałem wiele stron, ale tylko na tej znalazłem ciekawe oferty.
  • ewa1974ll 11 kwi 2013, 10:07     (ostatnio zmieniony przez autora 11 kwi 2013, 15:29, w całości zmieniany 1 raz)
    ja z dziećmi wole zwiedzać za granicę. Dobrze zorganizować i wszystko się uda uśmiech Polecam link tanie loty do USA
  • MartynKa79 1 maj 2013, 17:51
    A ja znalazłam naprawdę fajny pomysł na Dzień Dziecka i w bardzo rozsądnej cenie http://www.unityline.pl/oferta/oferta_dla_ciebie/rejsy_specjalne/dzien-dziecka. Pomijając frajdę płynięcia promem i zwiedzania go, przedstawienie teatralne, zajęcia kreatywne, puszczanie latawców. Słowem... niezapomniana przygoda i dla dziecka i dla mnie uśmiech
  • migo 6 maj 2013, 18:47
    Martyna też się tam wybieram . Dzieciom już powiedziałam , ale jak narazie same nie wiedzą czego się spodziewać , bo jeszcze nigdy nie płynęły. Ja to już nie mogę się doczekać uśmiech
  • tantro2013 7 maj 2013, 14:21
    Mazury - świetna opcja dla dzieciaków. Dużo fantastycznych miejsc, jeziora, lasy, festiwale. Tam jest na prawdę wiele atrakcji i myślę, że każdy znajdzie coś odpowiedniego dla siebie. przymrużenie oka
  • erykit 10 maj 2013, 16:11
    Zgadzam się z tym, że nad morzem jest bardzo wiele ciekawych miejscowości do których możemy wybrać się razem z dziećmi. Proponuję na przykład zaplanować [url=http://]wypoczynek[/url] w Łebie.
    Byłem tam w zeszłym roku z rodziną i dzieci się nie nudziły.
    Jest tam wiele atrakcji, na przykład:
    Park Dinozaurów
    Muzeum motyli
    Liczne stadniny koni.
  • erykit 20 maj 2013, 19:18     (ostatnio zmieniony przez autora 20 maj 2013, 20:17, w całości zmieniany 1 raz)
    przymrużenie oka
  • mscislaw 20 maj 2013, 20:18
    Razem z żoną od pewnego czasu często odwiedzamy Promenadę nad Zalewem Zegrzyńskim - miejsce znajduje się w odległości zaledwie 30 km od centrum Warszawy a moim zdaniem naprawdę warto się tam wybrać.
    Jest tam bardzo dużo różnych atrakcji: http://www.promenadacountry.pl/sa Zarówno dla dzieci jak i dorosłych. Staramy się nasze maluchy zachęcać do aktywnego wypoczynku ponieważ oboje z żoną jesteśmy fanami różnych sportów a tam możemy robić praktycznie wszystko: pojeździć na skuterach wodnych, poplażować, pograć w siatkę. Ostatnio nawet spróbowaliśmy jak nam idzie w golfie.
  • majesty15 14 wrz 2013, 11:47     (ostatnio zmieniony przez autora 14 wrz 2013, 11:48, w całości zmieniany 1 raz)
    Ja myślę że warto pojechać do Miejscowości Rabka Zdrój. Znajduje się tam bardzo dobre uzdrowisko, w którym bardzo często są leczone dzieci z problemami układów oddechowych, oprócz ego odbywają się rożne imprezy kulturalne, oraz w okolicy znajduje się wiele szlaków górskich. Jest też tam bardzo przyjemny pensjonat Royal Rabka Zdrój z placem zabaw dla dzieci i innymi atrakcjami.
Czas wolny, o turystyce i sporcie - dyskusje na forum
Poprzednia: Vacu Activ