-
Ja wolę lokatę.
-
-
Oczywiście, że lokata! Fundusze to strata kasy!
-
Zdecydowanie fundusze. Sam miałem podobny dylemat i wiem już, że lokata nie jest korzystna.
Jeśli nie chcesz inwestować z ryzykiem, są fundusze gwarantowane z których ja skorzystałem. Darmowy serwis jest świetnym rozwiązaniem bo zapewnia kontakt z klientem przez cały czas co daje jeszcze większe poczucie bezpieczeństwa.
-
IKZE
23 wrz 2013, 4:40 (ostatnio zmieniony przez autora 23 wrz 2013, 11:42, w całości zmieniany 1 raz)
Jeżeli chcesz cokolwiek mieć z tego to rozglądaj się za funduszem
-
Ja jakos bardziej ufam lokatom, niz funduszom inwestycyjnym. Wiadomo, na lokacie jest mniejsze oprocentowanie, ale jest ono pewne - a fundusze? Mozna na nich przeciez stracic.
-
-
Czy ma ktoś z Was jakiś fundusz inwestycyjny dla rodziny w Generali. Widzę że jest coś takiego jak ProFamilia i sama się zastanawiam. Myślę że jakakolwiek inwestycja warta jest zachodu.
-
ewa1974ll
21 paź 2013, 10:26 (ostatnio zmieniony przez autora 23 paź 2013, 14:41, w całości zmieniany 3 razy)
Ja Generali nie polecam jakbym miała już otwierać jakiś fundusz inwestycyjny to zastanowiłabym się nad Volkswagen Bank Polska S.A.
-
Dlaczego? Fajną mają opcję założenia funduszu inwestycyjno-ochronnego.
-
Lokata dzisiaj to z 2,5% a na funduszach można zarobić więcej. oczywiście wszystko zależy od czasu i wielkości inwestycji. Najlepiej chyba konserwatywny profil wybrać i inwestować w coś co ma dobrą historie i prognozy, oczywiście gdy zależy nam na stosunkowo pewnym zysku.
-
Polecam mój blog [url=http://rankinglokatbankowych.blogspot.com]rankinglokatbankowych.blogspot.com[/url] gdzie poruszam tematykę oszczędzania na lokatach i zarabiania na funduszach.