Favore.plForumFinanse, prawo, ubezpieczenia

Jakie wybrać ubezpieczenie turystyczne, strona 4

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Jakie wybrać ubezpieczenie turystyczne

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • ElaW 20 lut 2014, 11:03
    Ludwig1975 napisał:Ja korzystałem z [url=http://www.generalidirect.pl/ubezpieczenia-turystyczne]ubezpieczenia turystyczne[/url]go w generali direct, mam tam wszystko czego potrzebuje przy wyjeździe za granicę by czuć się komfortowo uśmiech
    A nie korzystałeś może z Liberty Direct? Bo poszukuję intensywnie opinii, ale tu na forum do tej pory nic nie znalazłam. Może ktoś inny? Naprawdę zależy mi na informacji, bo ta promocja o której pisałam wcześniej bardzo mnie interesuje.
  • mfind 14 maj 2014, 7:56
    Witam,

Sezon już blisko, polecam zatem uwadze artykuł, z którego dowiecie się Państwo jakie ubezpieczenie turystyczne i w jakim wariancie będzie obiektywnie najlepsze dla Państwa http://www.mfind.pl/abc-zakupu/ubezpieczenie-turystyczne-warto-kupic-wybrac. W przypadku wątpliwości chętnie odpowiem.

Pozdrawiam,
    Kamil Świderski - Mfind
  • Kor25 2 lip 2014, 16:28
    A to nie wystarczy na wyjeździe to ubezpieczenie które płacimy w ramach wycieczki?
  • kifonda 10 wrz 2015, 18:22     (ostatnio zmieniony przez autora 15 wrz 2015, 4:23, w całości zmieniany 1 raz)
    Byle nie najtańsze. Ja stawiam na to https://www.lu.pl/ Już nieraz byli moimi bohaterami, bo ratowali mnie w trudnych sytuacjach.
  • veganka 1 lis 2015, 17:19
    Kor25 napisał:A to nie wystarczy na wyjeździe to ubezpieczenie które płacimy w ramach wycieczki?
    jak zawsze wykupuję mimo wszystko zawsze dodatkowe ubezpieczenie, już któryś raz z kolei kupowałam dodatkowe ubezpieczenie turystyczne w sygma banku, bo mieli najkorzystniejszą ofertę.
  • Agna 27 lis 2015, 14:10
    Ja nie biorę dodatkowego.
  • veganka 27 lis 2015, 21:55
    jest to Twoja decyzja ale uważam, że warto kupować dodatkowe ubezpieczenia, nigdy nie wiadomo co może się nam przytrafić, a ubezpieczenia ułatwiają wyjście z trudnej sytuacji, ja jak złamałam nogę to cieszyłam się, że miałam wykupione ubezpieczenie bo złamanie było na tyle poważne, że potrzebna mi była długa i intensywna rehabilitacja, a NFZ pokrywał tylko część kosztów zwiazanych z rehabilitacja. ubezpieczenie kupiłam w sygma banku nazywa się medi wsparcie i nie miałam problemu z wypłaceniem odszkodowania czy pokryciem kosztów rekonwalescencji.
  • zylek 17 gru 2015, 10:43
    Ubezpieczenie z wysoką sumą gwarancyjną to jednak tutaj absolutna podstawa. Jeśli nie podejdziecie do tego w taki sposób jak należy, to możecie bardzo źle skończyć. Mam na myśli poniesienie ewentualnych, bardzo wysokich kosztów operacji ratunkowych, skomplikowanego leczenia i nie tylko. Potencjalnych problemów może być wiele.
  • veganka 17 gru 2015, 15:24
    oczywiście, że nigdy nie przewidzimy tego co może nam się przytrafić, dlatego uważam, że warto ubezpieczyć się od następstw nieszczęśliwych wypadków, ja w sygma banku płacę niewiele za ubezpieczenie ale mam poczucie bezpieczeństwa, a to moim zdaniem najważniejsze.
  • veganka 25 lut 2016, 15:55
    ja już mam sprawdzonego ubezpieczyciela - sygma bank i póki co nie zamierzam zmeinaić na nic innego.
Finanse, prawo, ubezpieczenia - dyskusje na forum