Favore.plForumFirma, biuro, reklama

Jak wypromować sklep internetowy?, strona 9

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Jak wypromować sklep internetowy?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • koonik 3 lis 2014, 15:15
    Czasem najlepszym sposobem na wypromowanie sklepu internetowego jest również reklama w innych mediach.
  • dooo 18 lis 2014, 6:34
    Zgadzam się z tobąuśmiech Reklama poza internetem może być bardzo skutecznaprzymrużenie oka My zastanawiamy się nad kampania sms. Jakiś czas tmu znalazłam firmę która się takim czymś zajmuję i chcę im zlecić masową wysyłkę sms-ów i mms-ów.
  • pistacja 18 lis 2014, 10:27
    Podstawą jest oczywiście dobre wypozycjonowanie takiego sklepu i próba trafienia do konkretnej rzeszy odbiorców. Poza tym warto zainteresować się także narzędziami typu www.aukcjoner.pl i ruszyć ze sprzedażą produktów na allegro. Jeżeli zajmiemy się w tym w profesjonalny sposób, korzystając z udogodnień, jakie oferują strony typu Aukcjoner, łatwo wypromujemy sklep i sprzedawane w nim towary.
  • Sprzedawca007 18 lis 2014, 12:56
    Słuchajcie ja zdecydowałem się na promocję poprzez rekomendacje moich klientów. Po jakimś czasie prowadzenia biznesu miałem wielu klientów, którzy byli na tyle zadowoleni z usług, że pisali mi pochlebne opinie, uznałem, że szkoda, że nie mam jak ich pokazać innym, tym bardziej, że sam często zanim coś kupię gdzie indziej przeszukuję net w poszukiwaniu ocen danego sprzedawcy.

Znalazłam [url=http://www.okazje.info.pl/s/wiarygodne-opinie-dla-sklepow.html] Program Wiarygodne Opinie i postanowiłem spróbować - polecam wszystkim bo to jest darmowa sprawa i co jest istotne ma się kontrolę nad wystawianymi opiniami. Przy negatywnych można dialogować z autorem i często się dogadać. Polecam.
  • erykit 2 gru 2014, 11:35     (ostatnio zmieniony przez autora 2 lut 2015, 14:51, w całości zmieniany 1 raz)
    A może warto byłoby zainwestować na przykład w gadżety reklamowe? I wręczać je najlepszym klientom? Sklepy internetowe oferują wiele różnych propozycji.
    Na przykład tutaj-:
    t.pl/
    Jest dobry katalog, który oferuje nam ponad 4000 przeróżnych propozycji takich gadżetów reklamowych tak więc warto byłoby się zainteresować. Nie są to drogie akcesoria a budują bardzo pozytywny wizerunek marki wśród róznych osób. Proponuję na przykład mini latarki albo korkociągi.
  • katenga 4 gru 2014, 14:46
    Warto zająć się kampanią adwords lub pozycjonowaniem strony jeśli masz budżet
  • zylek 8 gru 2014, 16:15
    Hosting również ma znaczenie - strona powinna być cały czas dostępna i działać na prawdę szybko. I to się opłaca. Na pewno całkowicie odradzam byle jakie firmy, ale też bardzo drogie. Małe konto Hekko mi wystarcza pod stronkę firmową, nic nie zwalania, działa jak należy. Po co mam wydawać więcej?
  • zylek 31 gru 2014, 11:27
    Zobaczcie tutaj - http://netimage.pl/konfigurator-produktu/ Rozwiązanie które może nie jest pod każdy produkt, ale pod zdecydowaną większość się sprawdzi. Po prostu łatwiej można w ten sposób zamówić produkt.
  • trya 12 sty 2015, 13:22
    Tu napisane o SEO i innych sposobach http://sky-shop.pl/jak_skutecznie_promowac_sklep_internetowy/#lava wypromowania.
  • Aniela90 11 mar 2015, 16:35     (ostatnio zmieniony przez autora 11 mar 2015, 16:36, w całości zmieniany 1 raz)
    Ja właśnie zastanawiam się nad budowaniem lojalności klienta i komunikacją ze stałymi klientami. Wspominaliście tutaj o sms marketingu, zainteresował mnie ten temat uśmiech Moglibyście polecić jakąś firmę z doświadczenia? Na razie najbardziej przychylna jestem do, bo są chyba liderami w tej dziedzinie i widzę, że dość prężnie działają na rynku. No i bardzo podobają mi się prowadzone przez nich badania nad komunikacją sms w Polsce. Fajnie jak firma angażuje się w jakąś dodatkową działalność uśmiech
Firma, biuro, reklama - dyskusje na forum
Następna: Firma w Dubaju