ogonik3 napisał:Ja na swojej drukarce używam oryginalnych tuszy. W razie gdyby drukarka przestałaby mi działać to mogę oddać ją bezproblemowo do darmowej naprawy.Ale wiesz, że z zamiennikami też nie ma tego problemu? Jak pisałem wcześniej (chyba) Asarto ma super politykę jeśli chodzi o reklamacje. Jeśli ich zamienniki uszkodzą Ci drukarkę to biorą na siebie gwarancję za drukarkę. Zero problemu a cena za zamiennik niższa :-)
Battlecross napisał:Faktycznie Asarto promuje nawet na stronie głównej bezterminową gwarancję na tusze i tonery. Choć jeszcze, ani razu nie musiałem korzystać. Z początku kupiłem oryginalny tusz i miałem lekkie przeświadczenie, żew oryginalnych przejścia tonalne wypadają gorzej.ogonik3 napisał:Ja na swojej drukarce używam oryginalnych tuszy. W razie gdyby drukarka przestałaby mi działać to mogę oddać ją bezproblemowo do darmowej naprawy.Ale wiesz, że z zamiennikami też nie ma tego problemu? Jak pisałem wcześniej (chyba) Asarto ma super politykę jeśli chodzi o reklamacje. Jeśli ich zamienniki uszkodzą Ci drukarkę to biorą na siebie gwarancję za drukarkę. Zero problemu a cena za zamiennik niższa :-)
Rambo85 napisał:Koniecznie musicie zobaczyc ten filmik https://www.youtube.com/watch?v=PQVZPlt3L18. Asarto bije inne firmy na łopatki. Doczytałem się, że ich produkty mają masę wyróżnie dobrej jakości, czy nawet firma za prężne rozwijanie się na rynku.Battlecross napisał:Faktycznie Asarto promuje nawet na stronie głównej bezterminową gwarancję na tusze i tonery. Choć jeszcze, ani razu nie musiałem korzystać. Z początku kupiłem oryginalny tusz i miałem lekkie przeświadczenie, żew oryginalnych przejścia tonalne wypadają gorzej.ogonik3 napisał:Ja na swojej drukarce używam oryginalnych tuszy. W razie gdyby drukarka przestałaby mi działać to mogę oddać ją bezproblemowo do darmowej naprawy.Ale wiesz, że z zamiennikami też nie ma tego problemu? Jak pisałem wcześniej (chyba) Asarto ma super politykę jeśli chodzi o reklamacje. Jeśli ich zamienniki uszkodzą Ci drukarkę to biorą na siebie gwarancję za drukarkę. Zero problemu a cena za zamiennik niższa :-)