Favore.plForumO rozrywce, imprezach i sztuce

Jak pić zeby się nie upić, strona 3

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Jak pić zeby się nie upić

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • Hunny8 21 mar 2011, 11:08
    No jasne, przecież to raczej pan młody polewa tak? Więc ma specjalne flaszki przygotowane, a jak towarzystwo już całe na bani to nikt nawet nie zauważyprzymrużenie oka
  • 30m1n1k4 21 mar 2011, 12:48
    Dokładnie a co mają powiedzieć kobiety, przecież na ogól mają słabe głowy... Mój mąż też zresztą tak robił. Inaczej by chyba o 21 wylądował pod stołemprzymrużenie oka Można też mieć swój kieliszek zawsze napełniony wodą do połowy i wtedy jak ktoś dolewa to już jest pół na półuśmiech Sama tak robiłam. Tylko żeby nie dać się złapać!
  • D3niCle0 21 mar 2011, 14:14
    U nas też tak byłouśmiech
    Straszna jest ta polska tradycja.
  • grubystach 21 mar 2011, 16:49
    E w innych krajach jest podobnie. Tych chrześcijańskichprzymrużenie oka A ja tam lubię zakrapiane imprezy tylko fakt cięzk ojest jak każdy chce się z Toba napić, nie pijesz tyle ile masz ochotę tylko jest presja. No ale to raz w życiu, można sie poświęcić hehewielki uśmiech
  • Pan_Kracy 21 mar 2011, 17:31
    Ja niby mam słaby łeb, a jak idę na wesele to po każdym kielichu coś podjem i ruszam w tany. Chociaż na trzeźwo nie umiem tańczyć, ale po wódce jakoś idzieprzymrużenie oka I powiem Wam, że mogę tak do rana... po powrocie do domu dwa ibupromy i nawet kaca nie czuję.
  • casia1980 21 mar 2011, 19:08
    Przypomniałam sobie sposób mojego szwagra. Wódkę zapija maślankąuśmiech Możesz wypróbować przed weselem, podobno rewelacja.
  • Sylwia231 8 lis 2011, 9:26
    "Np 2KC pomaga i to dziala nie tylko na kaca. Stosuje czasem i gwarantuje, że wolniej się upijesz"

Również łykam je w trakcie picia.Na drugi dzień wstaję z łóża bez kaca i normalnie mogę funkcjonować.Warto wypróbowć!!!

• monika310 14 lis 2011, 9:18
    Najlepsze na kaca są tabletki 2kc-dużo picia-zero kaca.
    Polecam!!!
  • peana 15 lis 2011, 16:38
    Na pewno nie pij równo z całym towarzystwem. Ewentualnie możesz zamawiać te słabsze alkohole, bo rozumiem, że całkowita abstynencja w tym przypadku nie wchodzi w grę? przymrużenie oka
  • manuela76 21 lis 2011, 9:36
    Ja również polecam tabletki 2KC, są naprawdę super, a następny dzień po spożyciu alkoholu nie jest już dla mnie koszmaremprzymrużenie oka
O rozrywce, imprezach i sztuce - dyskusje na forum
Poprzednia: Ślub w plenerze