Favore.plForumO rozrywce, imprezach i sztuce

Jak pić zeby się nie upić, strona 6

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Jak pić zeby się nie upić

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • plny 14 sty 2014, 16:28     (ostatnio zmieniony przez autora 20 lut 2014, 20:28, w całości zmieniany 1 raz)
    Jeśli ktoś lubi wypić lub doznał zatrucia alkoholowego to polecam http://www.odtruwamy.pl/ . Profesjonalni lekarze zajmują się leczeniem osób uzależnionych od alkoholu, a także pomagają w odtruwaniu organizmu po zatruciu alkoholowym. Lekarze oferują szybki dojazd do domu na terenie Warszawy. Polecam.
  • Ewa119 27 sty 2014, 14:47
    Jak pić żeby sie nie upić... no prosze ...
    chyba ze pić wode i soczki albo spr się alkomatem
  • Wawer 20 lis 2014, 9:50     (ostatnio zmieniony przez autora 20 lis 2014, 9:59, w całości zmieniany 1 raz)
    Na pewno nie przesadzać z ilością, nie mieszać alkoholi ze sobą bo mogą być inne skutki picia niż tego byśmy chcieli i wtedy nie zawsze pomogą nawet najlepsze metody na kaca. Do każdego alkoholu obowiązują inne zasady picia i należy go pić właściwie, więcej na temat picia alkoholu przeczytasz w tym artykule [url=http://www.cosmopolitan.pl/zdrowie/1654/kultura-picia-alkoholu-jak-pic-aby-sie-nie-upic]link [/url]
  • zataraa2 4 lut 2015, 9:09
    Najlepiej pić z umiarem, ja się staram unikać mocnych alkoholi, wolę sobie sznapsnąć przymrużenie oka
  • janna 8 lut 2015, 23:31
    To prawda, najlepiej pić z głową a wtedy po każdym alkoholu nie będzie kaca. Wypiłam z siostrą sznapsa butelkę i czułyśmy się bardzo dobrze przymrużenie oka
  • Kalikstt 9 lut 2015, 9:04
    Wypić wodę przed piciem i jeść tłuste rzeczy
  • janna 9 lut 2015, 11:35
    To tez prawda, żeby pić dużo wody i to najlepiej z cytryną.
  • Kozak102 10 lut 2015, 11:20     (ostatnio zmieniony przez autora 6 mar 2015, 11:02, w całości zmieniany 1 raz)
    Zjedz coś tłustego przed imprezą - to najważniejsze, nigdy nie pij na pusty żołądek, proponuję jeszcze w domu zjedzenie sałatki jarzynowej z majonezem albo jajek w majonezie - jedno i drugie jest tłuste, obojętnie co wybierzesz.
    Poza tym podobno warto pić wodę mineralną niegazowaną między alkoholem, ale nie wiem ile to da.
    Co jeszcze... w międzyczasie możesz coś jeść, ale raczej unikaj słodyczy i chipsów - dzięki nim szybciej się upijesz, jedz lepiej jakieś domowe przekąski, np. kanapki, koreczki, jeżeli nikt takowych nie zrobi - sama o nie zadbaj, aby były na owej imprezie.
    Pij w miarę wolno - im szybciej będziesz piła, tym prędzej będziesz pijana, poza tym tańcz, ruszaj się - wtedy też wolniej się upijesz.
    ---------------------
    Tania [url=http://pl.sixt.com/wynajem-samochodow/polska/warsaw]wypożyczalnia samochodów warszawa[/url]
  • janna 23 lut 2015, 12:43
    Wodę najlepiej pić w trakcie i po piciu , może być z cytryna. Ja piję zazwyczaj delikatnie, sznapsnąć sobie tak pod humorek uśmiech
  • jarek7 24 lut 2015, 22:21
    Ja się staram nie pić na pusty żołądek, między kolejnymi shotami popijać wodę, no i nie przesadzać z piciem wielki uśmiech
O rozrywce, imprezach i sztuce - dyskusje na forum
Poprzednia: Ślub w plenerze