peana napisał:Wyjazd do SPA faktycznie nie jest takim głupim pomysłem. Z tego co wiem, to Primavera SPA ma ciekawą ofertę. Młodzi spędzą trochę czasu ze sobą, a przy okazji zrelaksują się podczas zabiegów. Nie wierzę, że ktoś mógłby być niezadowolony z takiego prezentuTeż jestem za wyjazdem - przede wszystkim nie jest to sztampowe, nie stanowi kolejnego dodatku do sprzętu gospodarstwa domowego , a poza tym wspomnienia przywiezione z takiego pobytu - bezcenne
Kajakarz napisał:O nie, mamo, tylko nie pościel...Ciekawi mnie co widzisz złego w takim prezencie? Tego nigdy nie jest zbyt dużo. Młodzi nie muszą sobie już przez jakiś czas sami tego kupować. To wg Ciebie co czajnik? , czy odkurzacz będzie lepszym prezentem?. Zawsze jest z tym kłopot, a żeby sobie nie robić takiego właśnie kłopotu najlepiej jest dać gotówkę. Młodzi sami najlepiej będą wiedzieli czego im potrzeba, A po drugie teraz jest taki zwyczaj, że robi się listę tego co chciałoby się otrzymać w prezencie i goście umawiają się co kto kupi ( taką listę robi para młoda). Wyjście najlepsze z najlepszych. Problem i kłopot z głowy.