Favore.plForumO rozrywce, imprezach i sztuce

Jaki prezent dla pary młodej?, strona 9

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Jaki prezent dla pary młodej?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • karina29 17 wrz 2012, 16:51
    albo coś co po latach wywoła usmiech na twojej twarzy
  • faworytowy 25 wrz 2012, 13:53
    Ktoś kiedyś mi powiedział,mając podobny problem.... nie wiesz co kupić? ,kup komplet pościeli,tego nigdy za wiele.... I to prawda,do tego można dorzucić 2 kąpielowe ręczniki i prezent gotowy. Zresztą prezent ma cieszyć, służyć jakiś czas i przypominać o osobie która go dała.
  • Kajakarz 26 wrz 2012, 19:59
    O nie, mamo, tylko nie pościel...
  • leia85 2 paź 2012, 11:39
    peana napisał:Wyjazd do SPA faktycznie nie jest takim głupim pomysłem. Z tego co wiem, to Primavera SPA ma ciekawą ofertę. Młodzi spędzą trochę czasu ze sobą, a przy okazji zrelaksują się podczas zabiegów. Nie wierzę, że ktoś mógłby być niezadowolony z takiego prezentu przymrużenie oka
    Też jestem za wyjazdem - przede wszystkim nie jest to sztampowe, nie stanowi kolejnego dodatku do sprzętu gospodarstwa domowego język, a poza tym wspomnienia przywiezione z takiego pobytu - bezcenne uśmiech
  • 3 paź 2012, 13:28
    Wyjazd to bardzo dobry pomysł. I tez nie koniecznie trzeba komuś od razu wycieczke fundować (bo wiadomo to są koszta...) ale można np. bony. Na moim ślubie właśnie najbliższą rodzinę prosiliśmy o bony w naszym ulubionym biurze podróży - ile kto może, a potem zebraliśmy wszystko do kupy, dołożyliśmy trochę i mieliśmy wymarzoną podróż poślubną!!!!

• Makowiec 3 paź 2012, 22:56
    Teraz większość par nie chce prezentów tylko kasę. Ale jeśli już prezent to naprawdę moim mega odkryciem były głośniki JBL do komputera. Nadają się na prezent na ślub, i pod choinkę, i na jakieś okrągłe rocznice. Są różne kształty i różne rodzaje, mogą być nawet w formie kwiatków albo afrykańskich bębnów. Ja mam w pracy takie, które wyglądają jak ufoludki, jeden jest duży i dwa małe. W kolorze czerwonym. Każdy kto jest u mnie po raz pierwszy pyta co to jest. Na ślub by się nadawały na przykład białe. I jest to naprawdę bardzo oryginalny prezent, bo ile można dawać pościeli, ręczników, filiżanek, itp.
  • rudapaskuda 4 paź 2012, 12:20
    Ja moim znajomym malowałam ręcznie dwie filiżanki. Oczywiście, jak ktoś ma rozmach to można i cały komplet zrobić. Wychodzi nie za drogo, jeśli kupisz zwykłe białe naczynia, do tego farba do ceramiki rzędu 20zł, a będą mieli coś osobistego na pamiątkę. Pod filiżankami umieściłam ich inicjały i datę ślubu.
    I nie posądzajcie mnie o jakieś zdolności artystyczne, namalowałam serca na wstążeczkach, średnio rozgarnięte dziecko sobie z tym poradzi przymrużenie oka
  • ivi120 8 paź 2012, 9:39
    Może jakiś komplet eleganckich sztućców? Z bardziej oryginalnych prezentów słyszałam o karykaturze i ręcznikach zwiniętych w pudełka o kształcie tortu.

• faworytowy 10 paź 2012, 16:38
    Kajakarz napisał:O nie, mamo, tylko nie pościel...
    Ciekawi mnie co widzisz złego w takim prezencie? Tego nigdy nie jest zbyt dużo. Młodzi nie muszą sobie już przez jakiś czas sami tego kupować. To wg Ciebie co czajnik? , czy odkurzacz będzie lepszym prezentem?. Zawsze jest z tym kłopot, a żeby sobie nie robić takiego właśnie kłopotu najlepiej jest dać gotówkę. Młodzi sami najlepiej będą wiedzieli czego im potrzeba, A po drugie teraz jest taki zwyczaj, że robi się listę tego co chciałoby się otrzymać w prezencie i goście umawiają się co kto kupi ( taką listę robi para młoda). Wyjście najlepsze z najlepszych. przymrużenie oka Problem i kłopot z głowy.
  • blammer812 11 paź 2012, 8:11
    Ja jak szedłem na pierwsze wesele to też się głowiłem co by tu kupić. W końcu padło na pościel uśmiech Potem już dawałem tylko kopertę z pieniędzmi, bo nie chciało mi się chodzić po sklepach i szukać odpowiedniego prezentu dla pary młodej.
O rozrywce, imprezach i sztuce - dyskusje na forum