Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Biała kurtka na zimę?, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Biała kurtka na zimę?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • Gmarcin 10 lut 2012, 12:36
    może zainteresuje was przecena w Top Secret, akurat są tańsze płaszcze damskie zimowe, jakieś nowości też mają.

pozdrawiam!
  • KamilaKamila 3 mar 2012, 20:29
    Białe ubrania mają zazwyczaj to do siebie, że błyskawicznie się brudzą... szczególnie rękawy, kołnierz..
    Ale jeżeli właśnie biała Ci się podoba, kup ją! Bez sensu byłoby kupienie czarnej kurtki, która większość zimy przeleży w szafie...
  • Natalia33 15 mar 2012, 21:40
    Ja bym białej nie kupowała...i tak szybko zrobi się czarna.
  • RittaRosa 23 kwi 2013, 12:02
    Może być i biała przymrużenie oka tylko trzeba będzie o nią dbać i bardziej uważać, żeby się nie pobrudzić przymrużenie oka Też długo kusiły mnie białe [url=http://]kurtki narciarskie[/url]. W końcu się zdecydowałam i jestem zadowolona, aczkolwiek jasne jest, że na jasnych kolorach lepiej widać, każde zabrudzenie.
  • Adasia01 29 kwi 2013, 23:54
    jesli jezdzisz samochodem to tak, na codzien do autobusu to przeklenstwo bo zaraz będziesz miała rekawy brudne i miejsce przy kieszeniach-miałam jasną kurtkę i czasem miałam ochotę ja wywalić przez okno:-D a tak powaznie, to kupuj białą, cale ulice są buro szare zimową porą, wiec biały kolor będzie jakąś odmianąuśmiech
  • Marcinmich 14 maj 2013, 15:39
    Pewnie, że tak! Ja już noszę od paru lat zimą białe kurtki- oczywiście nie na co dzień- mam też kurtkę czarną i jeszcze 2 inne. Oczywiście jeżeli zamierzasz tarzań się po śniego to nie polecam, w przeciwnym razie- tak!!
  • jancikk 14 lut 2014, 14:27
    moja dziewczyna ma jasną kurtke z burtona na narty. uparła się kupiła taką w snowshopie - ladna jest, nie mozna powiedzieć. i w sumie nie narzeka na to co się z nią dzieje - brud się jakoś nie czepia do niej szczególnie. a jak kurtka wraca z pralni to w sumie wyglada jak prosto ze sklepu. wiec chyba nie ma reguły.
  • 15 lut 2014, 22:07
    Nie zdecydowałabym się na zakup białej kurtki. Sama posiadam jasno-szarą i nie uważam, że był to zakup mojego życia. język Uparłam się, bo kolor łady i futerko przy kapturze i pasek w talii. Ale kiedy już ją założyłam i nosiłam krótki czas, zauważyłam, z jaką łatwością osiada na niej brud. Nie siadam nigdzie, nie dotykam niczego, nie pełzam po trawnikach, nie palę papierosów, a mimo to kurtka z jasno-szarej robi się ciemno-szara. Mieszkam w dużym mieście i za ten cały syf odpowiedzialne jest powietrze wielkiej aglomeracji. I owszem - po wyczyszczeniu kurtki w pralni, wygląda ona na nową, ze sklepu. Ale tylko przez pierwsze dwa tygodnie.

• Zuzzanna 19 lut 2014, 16:43
    Biała mało praktyczna, przy mankietach szybko widać brud.
  • Kotsu 4 mar 2014, 13:52
    Czarna będzie z pewnością praktyczniejsza. Biała bardzo szybko się brudzi.
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum