melisa1020
4 lip 2015, 18:02 (ostatnio zmieniony przez autora 12 lip 2015, 11:50, w całości zmieniany 1 raz)
Mnie na odstresowanie się zawsze pomaga czekolada Banalne, ale skuteczne dlatego myślę nad zakupem czekolady do picia na gorąco, ponieważ zwykła czekolada już mi się troszkę znudziła a to jest świetna alternatywa Na bardzo zły dzień i kiepskie samopoczucie można sobie taki smakołyk zafundować tym bardziej, że przygotowanie zajmie nam tylko chwilkę. Na stres też często pomaga mi po prostu spacer na łonie natury
Czasami pomaga mi bieganie ale nie zawsze mam na to czas. Czasami jak mam duży stres w pracy biorę nervomix. Jest ziołowy wiec nie ma strachu że się uzalezni.
Czasami ruch nie pomaga, albo nie jesteś w stanie go wykonywać, ze względu na zbyt duzy stres, to polecam jakiś masaż relaksacyjny. Można go zorganizować nawet w domu
Poza tym ja na przykład nie biore ich codziennie. ogólnie dobrze radze sobie ze stresem, ale jak oddajemy projekt i terminy gonią bez nervomixu nie potrafiłam bym na zimno tego wszystkiego ogarnąć.