Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Jak sobie radzić ze stresem, strona 3

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Jak sobie radzić ze stresem

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • melisa1020 4 lip 2015, 18:02     (ostatnio zmieniony przez autora 12 lip 2015, 11:50, w całości zmieniany 1 raz)
    Mnie na odstresowanie się zawsze pomaga czekoladauśmiech Banalne, ale skuteczne dlatego myślę nad zakupem czekolady do picia na gorąco, ponieważ zwykła czekolada już mi się troszkę znudziła a to jest świetna alternatywauśmiech Na bardzo zły dzień i kiepskie samopoczucie można sobie taki smakołyk zafundować tym bardziej, że przygotowanie zajmie nam tylko chwilkę. Na stres też często pomaga mi po prostu spacer na łonie natury uśmiech
  • sylwusia163 27 lis 2015, 21:35
    Czasami pomaga mi bieganie ale nie zawsze mam na to czas. Czasami jak mam duży stres w pracy biorę nervomix. Jest ziołowy wiec nie ma strachu że się uzalezni.
  • veganka 28 lis 2015, 18:56
    dokładnie jak już brać leki na uspokojenie to tak jak ty te ziołowe, nervomix to rzeczywiście dobry pomysł bo będzie bezpieczny.
  • paulinkaaa2 1 gru 2015, 12:26
    Też mi się wydaje, że na stres najlepszy jest wysiłek fizyczny. Może warto zainteresować się tenisem i kupić sobie rakietę ?
  • zataraa2 4 gru 2015, 9:32
    veganka napisał:dokładnie jak już brać leki na uspokojenie to tak jak ty te ziołowe, nervomix to rzeczywiście dobry pomysł bo będzie bezpieczny.
    Mi pomógł nie raz, szczególnie jak mi się nagromadzi sporo stresów i nie mogę spać.
  • martyna317 6 gru 2015, 0:55
    To zależy jak sobie radzisz w sytuacjach stresowych. A może pomyśleć w przód, zaradzić temu i iść na psychoterapię?
  • aserehe 11 gru 2015, 10:46
    Czasami ruch nie pomaga, albo nie jesteś w stanie go wykonywać, ze względu na zbyt duzy stres, to polecam jakiś masaż relaksacyjny. Można go zorganizować nawet w domu
  • janna 14 gru 2015, 16:49
    takie masaże mogą działać ale tylko chwilowo, wtedy nie ma co się męczyć i lepiej wziąć jakieś ziołowe tabletki.
  • veganka 15 gru 2015, 10:45
    ziołowe jak najbardziej, nie sieją spustoszenia w naszym organizmie.
  • sylwusia163 15 gru 2015, 21:15
    Poza tym ja na przykład nie biore ich codziennie. ogólnie dobrze radze sobie ze stresem, ale jak oddajemy projekt i terminy gonią bez nervomixu nie potrafiłam bym na zimno tego wszystkiego ogarnąć.
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum