Ja zima nie ma ochoty na bieganie a zresztą w taki mróz i śnieg nawet nie myślę o tym. Oby do wiosny.... Póki co przy stresie, który na prawdę jest męczący tez wspomagam się nervomixem, dobrze na mnie działa.
przecież nie każdego sport uspokaja, mnie aktywnosć fizyczna wcale nie uspokoi, jełśi nie mogę sobie poradzić, to też siegam po tabletki typu nervomix, ale z głową. nie nadużywam.
Niektórzy strasznie demonizuja tabletki. Że uzalezniają, przymulaja i usypiają, ale to nie prawda. Ja wypróbowałam nervomix i naprawdę pomaga zebrac myśli w nerwowych sytuacjach.
Stres dotyka wielu ludzi i naprawdę trudno z nim walczyć. Dobrze by było gdybyśmy mogli się odprężyć, wysypiać, myśleć optymistycznie. Pośpiech i tempo życia powodują bardzo często, że czujemy się wyczerpani. Tutaj http://artvocado.pl/jak-nabrac-sil-6-sposobow-na-walke-z-wyczerpaniem/ znajdziecie podpowiedzi jak skutecznie się relaksować, czego w życiu unikać, jak wzbogacić dietę.
no ja mam tak samo, mam sprawdozny sposób na nerwy, częst piję melise bo mnie uspokaja, a jak już muszę wspomagać się tabletkami to też tylko takimi, które mają melisę w składzie, a nervomix ma melisę więc u mnie sprawdza się idealnie.
Treningi relaksacyjne? Możesz napisać coś więcej o tym? U mnie najlepiej sprawdza się pływanie lub wyjście na drinka ze znajomymi. Wiem, że sięganie po używki nie jest dobrym wyjściem ale na mnie to działa. Możesz też poprosić lekarza o specjalistyczne tabletki na uspokojenie nerwów. Na pewno zacznij działać, bo męczysz swoje zdrowie
Drink to rzeczywiście średni pomysł, bo szybko można wpaść w nałóg, a co do leków, to nie trzeba od razu iśc do lekarza bo w aptece też można kupić mocniejsze, sama jak ostatnio na głowę mi się zwaliło sporo problemow rodzinnych i miałam przez kilka dni ściśnięty żolądek ze stresu to kilka razy nervomiix forte brałam, żeby jakoś te nerwy puścily.