To zależy od tego, jaki zabieg wybierzesz. Bardzo fajnym rozwiązaniem na zmarszczki są nici liftingujące First Lift. W Krakowie możesz spokojnie wybrać się na taki zabieg do MTTEstetica. Nie boli, a efekty są bardzo szybkie i widoczne
To ja czytałam ciekawy artykuł na hellozdrowie odnośnie tego, jak za pomocą różnych trików modowych, jak np. fryzura, pozbyć się zmarszczek i odmłodzić wygląd.
W prawdzie nie mam jeszcze zmarszczek, ale wole dmuchać na zimne. Postawiłam na serie Cashmere Care 35+. Mam cerę suchą, więcdla niej wybrałam Serum 2 w 1 na dzień i noc i sprawdza się rewelacyjnie. Smaruje twarz rano i wieczorem, faktycznie czuję różnicę w jędrności, a do tego skóra jest nawilżona.
moim zdaniem dużo zależy od tego, jak bardzo te zmarszczki są widoczne i jak bardzo nam przeszkadzają. Ale na pewno warto jest coś z nimi zrobić. W Dermedzie w Krakowie jest bardzo dużo zabiegów, które pomogą się zmarszczek pozbyć, wystarczy tylko dobrać odpowiedni do naszego problemu.
Moim zdaniem każda zmarszczka to efekt wewnętrznej pracy naszego organizmu,jeśli nie zadbasz o niego od wewnątrz, to niestety ale efekt wychodzi na zewnątrz, mogę Ci poradzić dobrym i skutecznym suplementem który zapobiega starzeniu,jest ProArgi9-plus
Według mnie ze zmarszczkami akurat warto i walczyć i zapobiegać od wewnątrz i od zewnatrz. Ostatnio upodobałam sobie bardzo krem Yoskine 30+ , jest rewelacyjny i podoba mi się, że dobrany nie tylko do mojego wieku, ale także do mojej cery bo typowy do cery suchej. Mimo, że nie należy do najtańszych jednak wart jest każdej wydanej na niego złotówki.
Czy korzystał któraś z was z komory hiperbarycznej? Słyszałam wiele dobrego o tego typu zabiegach i chętnie bym z niej skorzystała. Podobno skóra staje się zdrowsza, nie widać zmęczenia i nie tworzą się zmarszczki ...
Nie korzystałam z takiej komory, ale gdzieś widziałam podobny temat, może ktoś tam się wypowiedział?
Ja przeciw zmarszczkowo lubię stoswac maseczki z kwasem hialuronowym Exclusive Cosmetics Spa dla twarzy, rewelacyjnie, bezboleśnie i przyjemnie likwiduje drobne zmarszczki, a przy okazji super nawilża i ujędrnia skórę.
Co do kremów to testowałam już wszystko i od tych najdroższych i tych średniej półki i tak naprawdę nie ma różnicy. Nawet były te testy że jedna babka ma drogi krem a druga zwykły nivea i nivea okazuje się być lepszy. Trzeba skórę nawilżać i działać od środka, nie ma innej rady. Jesteś tym co jesz więc jedz zdrowo. Najlepiej jest zdrobić sobie kod metaboliczny i właśnie komorę. Z komory korzysta wielu sportowców bo to jest naprawdę baaardzo zdrowe. Odbudowuje komórki więc nasz organizm młodnieje za każdym razem o kilka lat! Efekty są powalające i nie dość, że wygląda się młodziej to czuje się młodziej. Włosy, skóra, choroby same znikają, organizm zaczyna pracować i się regenerować, no coś niesamowitego.Polecam wszystkim
Czy naprawdę chcesz wyglądać, jakbyś była "bez wieku"? Gładkie czoło, zero zmarszczek? Czasu nie da się oszukać, taka prawda... Mnie też to boli, ale nie będę się kroić na stole operacyjnym. Zamiast bolesnych operacji i zastrzyków wolę się trochę poruszać na rowerze. Od razu czuję sie młodsza. A jeśli chodzi o kosmetyki, teraz próbuję tych z Larens http://urodaemodia.pl/pl/kosmetyki-larens i jak dla mnie są bardzo dobre. Wyglądam naturalnie, a skóra np. na twarzy jest odżywiona i zdrowsza.