Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Likwidacja zmarszczek, strona 5

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Likwidacja zmarszczek

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • pistacja 11 lut 2015, 16:22
    Szkoda tylko, że te wszystkie zabiegi są takie drogie.
  • pistacja 13 kwi 2015, 14:22
    A możesz polecić jakieś konkretne zabiegi?
  • biedna 16 kwi 2015, 15:54     (ostatnio zmieniony przez autora 21 kwi 2015, 10:35, w całości zmieniany 1 raz)
    Ja osobiście obawiam się takich zabiegów jak Botox, wypełniacze, czy lifting. Słyszałam od znajomej o fajnych efektach przy użyciu Radiofrekwencja. Wiadomo, że nie będziemy mieć efektu od razu jak po tych bardziej inwazyjnych zabiegach. Na stronie jednej z poznańskich klinik Derma Solutions przeczytałam artykuł o falach radiowych i napisane jest o min. 4 zabiegach. Mimo to ten zabieg bardziej do mnie przemawia niż te ostrzykiwania.
  • zataraa2 23 kwi 2015, 19:20
    Moja znajoma robiła sobie parę m-cy temu lipofilling zmarszczek w klinice Elite. Zabieg na pewno odjął jej kilka lat, widać taki efekt "odświeżenia", odmłodzenia.
  • ameli 23 kwi 2015, 21:43
    dla niektórych botox Zielona Góra jest dobrym rozwiązaniem, chociaż ja bardziej stawiam właśnie na zabiegi nieinwazyjne.
  • Ecia 1 cze 2015, 22:36
    Moja mama na zmarszczki używa przede wszystkim dobrych i sprawdzonych kremów.
    Teraz używa OEPAROL Eliftance 50‎.
    Ale przy tym jest przede wszystkim systematyczna, oraz wykonuje przy tym masaż twarzy.
    Nie widać po niej jej lat przymrużenie oka
  • AngelikaSwie 2 cze 2015, 7:57
    Dziewczyny no chyba nie wierzycie,że za pomoca kremów mozna zlikwidować zmarszczki... Owszem można nawilżyć cerę ale nie zlikwidować zmarszczki bo jest to po prostu niemożliwe.

Skuteczne mogą byc jedynie zabiegi. Sama polecam wstrzyknięcia kwasem hialurnowym . Poddałam sie temu i jestem zadowolona. Nie jest to wprawdzie zbyt przyjemne ale daje dobre efekty. Świetny jest ten preparat: http://dermatic.com.pl/stylage-m-2x1ml.html - stosowany na średniej grubości zmarszczki.
  • pani_woda 3 cze 2015, 12:15
    Ja stosuję suplement diety tabletki, których głównym składnikiem jest czerwona koniczyna, http://urodaizdrowie.pl/tabletki-na-tradzik-nonacne-zrecenzowane , po kilku tygodniach stosowania widać efekty skóra jest zdecydowanie w lepszej kondycji a niedoskonałości mniej widoczne.
  • mrozik00 11 cze 2015, 10:40
    Z tego, co wiem to na zmarszczki bardzo dobrze działa laser frakcyjny, moja mama po jednym zabiegu już wyraźnie odmłodniała. Tylko też zwracajcie uwagę na wyposażenie gabinetów kosmetycznych, z których korzystacie, bo nie wszystkie zaopatrują się w firmach profesjonalnych, a żeby sprzęt działał, wiadomo, że musi być wysokiej jakości
  • stobejczyk 11 cze 2015, 14:56     (ostatnio zmieniony przez autora 12 cze 2015, 0:33, w całości zmieniany 1 raz)
    Ja dość sceptycznie podchodzę do takich zabiegów co niby mają zlikwidować zmarszczki. Osobiście uważam, że zawsze trzeba dbać o skórę, chronić od słońca i zanieczyszczeń używać dobrych kremów i chodzić raz w miesiącu na zabiegi pielęgnacyjne. Ja chodzę na zabiegi wyszukiwane na wyszukiwarce zabiegów kosmetycznych i fryzjerskich http://ladytime.pl . Często trafiam na zniżkowe ceny, bo zapisałam się do newslettera.
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum