Potwierdzam działanie oeparolu Ja w ciąży łykałam też wiesiołek, chociaż w innym celu, ale faktycznie włosy również mi nie wypadały Paznokcie też miałam bardzo ładne, twarde i mocne.
ja jestem po miesiącu stosowania vitapilu lotion, działa podobnie jak tabletki, widze juz pierwsze wyrastajace włoski przy głowie, bardzo ładnie pachnie, jest wydajny, zobaczymy tco bedzie dalej
Dokładnie tak. Poza tym może mieć na to także niezdrowy tryb życia, mało ruchu, dużo stresu.
Barbra67 napisał:Na pewno brak witamin może być przyczyną, zaburzenia hormonalne również. Jeśli sytuacja jest poważna to chyba najlepiej pójść do lekarza...
Produkty z oeparol są naprawdę dobre, więc warto je wypróbować. Można też sprawdzić skuteczność kapsułek z seboradinu na wypadanie włosów - u mnie podziałało.
suplementy też są wskazane. Ale można tez objętościowo dodać sobie włosów. Np garnier ma taką fajną serię do włosów. która dodaje objętności, nazywa się właśnie piękne i zachwycające. U siebie, mam wrażenie że jest ich więcej