Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Wypadanie włosów, strona 8

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Wypadanie włosów

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • pistacja 13 mar 2015, 11:44
    Myślę, że dobrze byłoby skonsultować przyjmowanie takich suplementów z dermatologiem.
  • Leon99 14 mar 2015, 18:25
    Moja żona miała problem z wypadaniem włosów i próbowała rożnych sposobów - jakieś maści z jajka, oleje, szampony ale dalej wypadały jej kłaki, już miałem też dość bo wszędzie pełno włosów było. Poszła na badania do dermatologa i wyszło jej ze ma niedobór żelaza. Polecił jej brać takie tabletki chela ferr. Faktycznie pomogło, od kilku tyg coraz mniej włosy wypadają.
  • 15 mar 2015, 13:37
    Warto iść do lekarza, żeby skierował Cię na badania na poziom tarczycy jesli wszystko jest w porządku to wizyta u ginekologa. Zażywaj preparaty zawierajace skrzyp uśmiech
  • straszny_login 27 mar 2015, 11:31
    Nieodpowiednia dieta, nawyki i podobne przyczyniaja sie do tego... nie kazdemu pomoze ale moze komus sie przyda http://lorealprofessionnel.pl/products/index-products
  • june45 28 mar 2015, 19:21
    Ja biorę skrzyp i już nie mam tego problemu.
  • 31 mar 2015, 15:27
    Trzeba odwołać się do lekarza, i przeprowadzić badanie na odpowiedni poziom hormonów tarczycy, lecz nie zwlekaj
  • kretka02 27 kwi 2015, 14:59
    ja skonczyłam własnie brac vitapil, o ktorym gdzies tu wczesniej pisałam. mowiłam tez, ze nie mam jakichś problemow zdrowotnych, ale włosy leciały bardzo, dodatkowo były slabe i lamliwe. skonczyłam kuracje i widze rezultaty. wlosy na pewno mniej wypadaja, rosna mi nowe na głowie, co przysparza troche problemow, ale ogolnie bardzo sie ciesze, no i zauwazyłam tez ze włosy mniej sie przetłuszczaja.
  • ania_mmm 12 maj 2015, 15:08
    Ten vitapil to widziałam gdzieś reklamę. Blogerki też piszą że dobre. Drogie to?
  • kretka02 12 maj 2015, 15:13
    kuracja na 2 miesiace kosztuje ok 36zł. wiec porownujac do innych produktów to sie opłaca. u mnie sprawdził sie bardzo dobrze, zaczynam testowanie vitapilu lotion, czyli odzywki bez spłukiwania. zobaczymy czy wzmocni efekt.
  • zataraa2 13 maj 2015, 22:22
    Ja po zimie miałam problem z wypadającymi włosami smutny, od jakiegoś czasu biorę oeparol piękna skóra włosy, skusił mnie przede wszystkim wiesiołek w składzie uśmiech bo ostatnio od znajomej, która skończyła studia zielarskie słyszałam sporo pozytywów o właściwościach wiesiołka
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum