landrynka napisał:Przede wszystkim bierz suplementy diety, jedz dużo warzyw, owoców i nie myj włosów w zbyt gorącej wodzie. A poza tym zwróć uwagę na to, czy w tym momencie za bardzo ich nie obciążasz. Częste farbowanie, jakieś prostownice i tego rodzaju bajery na pewno im nie pomagają…A zdradzisz nam jakie suplementy ty pochwalasz? ;-) Co się u ciebie sprawdziło..
LUIZA2012 napisał:A mi babcia na wypadanie włosów kupiła siarkę w tabletkach o nazwie Sufrin. Zawsze powiada, że na skore, włosy i paznokcie siarka najlepsza. Gdy miałam trądzik myłam buzie mydłem siarkowym a teraz nastał czas wspomagania organizmu siarką od wewnątrz i przyznam, że po drugim pudełku efekt jest uderzający, już "nie linieje "! I zastanawiam się czy mojemu psu siarki także nie podać ;-))Popieram i podpisuję się pod wpisem obiema rękami siarka działa świetnie na wypadanie włosów, a przy okazji wspomaga też całą resztę Ja używam Sufrinu już od około roku i efekt jest widoczny gołym okiem: gęstsze i mniej wypadające włosy, śliczna cera. Naprawdę warto
Natalka96 napisał:LUIZA2012 napisał:Popieram i podpisuję się pod wpisem obiema rękami siarka działa świetnie na wypadanie włosów, a przy okazji wspomaga też całą resztę Ja używam Sufrinu już od około roku i efekt jest widoczny gołym okiem: gęstsze i mniej wypadające włosy, śliczna cera. Naprawdę wartoSuper, że tobie siarka także odpowiada;-)
ivi120 napisał:Wypadanie włosów hamują przede wszystkim preparaty oparte na skrzypie polnym i pokrzywie. Dobrze działa również krzem.Dokładnie, no chyba, że włosy są już w takim stanie, że nic nie pomaga, wtedy dobrze jest zawczasu zdecydować się na doczepiane włosy naturalne, albo sztuczne zależnie od tego co kto lubi.