Favore.plForumPozostałe tematy

Co kupić żonie pod choinkę?, strona 8

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Co kupić żonie pod choinkę?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: Pozostałe tematy  3 4 5 6 7 8 z 8
  • julitta 10 gru 2014, 12:49
    Życzymy wszystkim wesołych Świąt oraz Szczęśliwego Nowego Roku, pozdrawiamy - mistrzowie szeptów.
  • Teddy102 10 gru 2014, 13:33
    Ja zawsze kupuję zonie albo cos z bizuterii albo jakis ciuszek, o którym wczesniej marzy. Moja zona ma wiele zachcianek i ten okres świateczny zawsze jest po to abym je spełnił.
  • Tama 18 gru 2014, 8:01
    Jarzebina100 napisał:Bilet do teatru według mnie to bardzo trafiony pomysł. Jeśli chciałbyś kierować się w kierunku kosmetyków to myślę, że każda kobieta ucieszy się z kremu wysokiej jakości. Cena przystępna na prezent. Ja siostrze kupiłam vichy liftactive supreme. Wiem że często takie sugestie się przydają, bo mężczyżni chyba mimo większego pola do popisu mają zawsze większy problem z prezentami. uśmiech
    O, ja bym się na pewno za taki prezent nie obraziła. A do jakiej skóry jest ten krem? Jestem na etapie zmieniania, może szepnę Mikołajowi? uśmiech
  • Jarzebina100 21 gru 2014, 14:45
    Tama napisał:O, ja bym się na pewno za taki prezent nie obraziła. A do jakiej skóry jest ten krem? Jestem na etapie zmieniania, może szepnę Mikołajowi? uśmiech
    VICHY LIFTACTIV SUPREME - Krem przeciwzmarszczkowy skóra norma i mieszana.
  • jarzebina 21 gru 2014, 19:25
    Akurat widziałam w aptece fajne zestawy z tym kremem, ładnie zapakowane na prezent z dwiema miniaturkami w prezencie, tylko ceny nie pamiętam, ale chyba jak za sam krem bez dodatków.
  • kosmiczna 22 gru 2014, 8:45     (ostatnio zmieniony przez autora 22 gru 2014, 8:48, w całości zmieniany 2 razy)
    Najlepiej delikatnie podpytaj żonę co by chciała albo co jej się podoba może Ci coś podpowie. Fajnie jak [url=http://prezenty-swiateczne.art-madam.pl/] prezenty świąteczne [/url] są w 100% trafione i wtedy obdarowana osoba może się naprawdę z tego ucieszyć.
    Ja tak robię właśnie gdy nie wiem to po prostu podpytuje i jużuśmiech
 3 4 5 6 7 8 z 8
Pozostałe tematy - dyskusje na forum