Już co prawda dawno po mikołajkach, dniu kobiet, ale prezenty można dawać żonie bez okazji Kilka ciekawych pomysłów możecie znaleźć w artykule prezent dla żony
Według mnie zawsze trafionymi prezentami są perfumy ( jeśli zna się zapach, bo nie warto w ciemno wybierać), biżuteria i bielizna. To takie pewniaki wśród podarków dla kobiet Myślę, że każda z nas byłaby zadowolona z takiego kompletu bielizny
Pod choinkę to najlepiej – stojak! Sorry, ale nie mogłem się powstrzymać... A jaki zakres cenowy Cię interesuje: zakres, który obejmowałby czekoladki, czy taki, który obejmowałby telewizory LCD? Chyba fundusze robią tu zdecydowaną różnice
Najlepszy prezent zrobicie, tak jak ja, gdy założycie jej stronę internetową w pakiecie hostingowym Będzie miała zajęcie na cały rok i możliwości realizowania się na polu i w temacie do wyboru i koloru !
Na ostarnie święta kupiłem żonie najlepsze kije do nordic walking Leki Walker Platinium . Kosztowały 399 zł ale to mercedes w kijach. A co dostałem w prezencie od żony na urodziny - to samo i teraz maszerujemy razem. Polecam sklep w Warszawie z kijami do nordic walking www.nartybiegowe.biz.pl. ( w zimie dominują narty biegowe a od wiosny do jesieni kije do nordic wlking, rękawiczki do nordic itp.
Z własnego doświadczenia wiem że to powinno być coś zabawnego i oryginalnego. Ostatnio natknęłam się na fajną stronkę gdzie można szybko coś takiego wyszukać spróbuj tutaj