Favore.plForumPozostałe tematy

Co kupić żonie pod choinkę?, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Co kupić żonie pod choinkę?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: Pozostałe tematy  1 2 3 4 5 6 7 8 z 8  
  • Mundek24 9 gru 2010, 17:48
    Prezentów jest dużo książka, jakaś fajna płyta CD lub film, może jakiś gadżet elektroniczny. Tylko nie kupuj żadnych cukierków, czekoladek czy coś w tym rodzaju.
    Kosmetyki i perfumy to przeżytek.
    Najlepiej kup coś z biżuterii – jakiś mały pierścionek czy kolczyki. Tylko nie jakieś tandetne wykonanie. Albo mały elegancki zegareczek na rękę.
  • Dyrektor 9 gru 2010, 20:03
    Jeśli budżet się nie liczy to pomyśl o kosmetykach, ale nie takich z Rossmana.
    Proponuję zakup kremy do nawilżania skóry White Caviar Illuminating Secrum 30 ml za jedyne.... 1550 zł
    Albo White Caviar Illuminating Cream 50 ml za skoromne też 1550 zł. wielki uśmiech
  • becia_koronczarka 9 gru 2010, 20:41
    O matko! Tyle za krem do twarzy? Chyba musi działać jakieś cuda... ja chciałam powiedziec, że kosmetyki na pewno wciąż sa na czasie! A już perfumy (świadczące o tym, że wiesz jaki żona lubi zapach) są doskonałym pomysłem. Fajnie dostać perfumy, ale może jeszcze fajniej przekonać sie, że mężczyzna wie co jego kobieta lubiuśmiech
  • aniole73 11 gru 2010, 15:22
    Ja zdałam sie na twórczość i na coś "innego" w tym roku... nie nawidze tych wszystkich tusinkowych prezentów. Przyjaciółka zajmująca się PRem podsunęła mi doskonały pomysł. Zamówiłam anioła na allegro [url=http://...]http://allegro.pl/twoj-osobisty-aniol-pzrewodnik-malowane-obraz-i1363659671.html[/url] u malarki. Namalowany na podstawie imienia i chyba numerologii bo musiałam podac kilka waznych liczb. Nawet jeżeli nie uczyni tego co jest o nim napisane to od wczoraj, od momentu odebrania od kuriera nie moge sie na niego napatrzec! piekny obraz namalowany na gdubym drewnie! kolory i całość... spodoba sie napewno i myślę ze jest to rzecz wyjątkowa. Nie żadne tam krawaty, perfumy itd, ktore kupuje sie w ciągu roku. jestem zadowolona uśmiech
  • aneczka69 13 gru 2010, 21:23
    kup jej bielizne sexi a wieczorem fajny masaż takii mmmm romantyczny z jezyczkiemwielki uśmiech wielki uśmiech mi by wystarczyło heheuśmiech
  • 7z9 13 gru 2010, 22:46
    A może warto spojrzeć na serwis "chce.to"
    Tam robi się listę tego co chciałoby się mieć teraz lub w przyszłości. Żona powinna założyć na profil i wypełniać je swoimi zachciankami.
  • Buyer 14 gru 2010, 6:28
    Dyrektor napisał:Proponuję zakup kremy do nawilżania skóry White Caviar Illuminating Secrum 30 ml za jedyne.... 1550 zł
    Albo White Caviar Illuminating Cream 50 ml za skoromne też 1550 zł. wielki uśmiech
    Wiem, że markowe kosmetyki mogą być drogie ale bez przesady. Nigdy bym nie dał za 30 mln czegoś 1500 zł. Burżuazja ma też swojej granice. przymrużenie oka
  • Katarzynka80 17 gru 2010, 20:17
    Witam wszystkich! Jeśli chodzi o prezenty to jako żona mogę powiedzieć, że ucieszyłabym się z fotoksiążki uśmiech Kobiety ;lubią taki prezenty, w których widać choć odrobinę własnej inwencji. A w fotoksiążce jest jej mnówsto, bo trzeba samemu wybrac zdjęcia uśmiech No i jak ktos ma czas i checi to moze pobawić się specjalnym programem do projektowania fotoksiążki.
    Poza tym, ciekawym prezentem jest tez zestwa kawa/herbata+kubek/filiżanka (jeli ktos jest smakoszem).W pewnej herbaciarni widzialam taki piekny zestaw kaw w drewnianym pudelku. Cudenko.
  • dedra 19 gru 2010, 18:58
    ja kupiłem żonie pod choinke stojak uśmiech
  • francesco 21 gru 2010, 10:00
    A ja kupiłem patelnię wielki uśmiech
Pozostałe tematy - dyskusje na forum