Favore.plForumPozostałe tematy

Co kupić żonie pod choinkę?, strona 4

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Co kupić żonie pod choinkę?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: Pozostałe tematy  1 2 3 4 5 6 7 8 z 8  
  • karina29 17 wrz 2012, 17:08
    to wcale nie musi być nic materialnego może wykupisz jej jakis fajny kurs np. tańca brzucha uśmiech lub inne ciekawe propozycje podaja tu dziewczyny
  • mscislaw 18 wrz 2012, 13:38
    Czy Twoja żona lubi gotować? Jeśli tak to może spraw jej jakiś praktyczny prezent. Może być to na przykład link patelnia ceramiczna. Taki gadżet potrafi naprawdę ułatwić gotowanie przymrużenie oka
    A i nie zapomnij o bukiecie czerwonych róż !
  • cebulowa 22 lis 2012, 21:29
    A czy Twoja żona lubi biżuterię??
    Ja zawsze cieszę się jak dzieciak, kiedy mój mąż kupuje mi ręcznie wykonane kolczyki z Kuźni Srebra
    W sumie ostatnio kupił mi bransoletkę, ale cieszyłam się (chociaż nie noszę zwykle), bo jjest śliczna i ma piękny wielokolorowy kamień.
    U nich możesz sobie przebierać w naszyjnikach, bransoletkach, kolczykach, pierścionkach, zawieszkach... Ceny na każdą kieszeń, i wzory nawet dla wybrednych kobiet przymrużenie oka Jak żonie to robi różnicę, to możesz wybrać albo kamień naturalny, albo jubilerski albo minerał.
    Ja właśnie czaję się na te kolczyki:
    Ale mąż mówi że przesadzam hehehe uśmiech
  • Swojezdanie 23 lis 2012, 11:43     (ostatnio zmieniony przez autora 23 lis 2012, 11:43, w całości zmieniany 1 raz)
    Zawsze w takich tematach ciężko coś doradzić, bo mało który forumowicz pamięta, aby choć krótko opisać, co dana osoba lubi uśmiech łatwiej jest pomóc w wyborze prezentu, gdy zna się zainteresowania i styl obdarowywanej osoby przymrużenie oka To taka mała uwaga na przyszłość uśmiech
  • zoszka27 26 lis 2012, 20:00
    Ja chciałabym dostać od męża fajny tablet
  • lavender 27 lis 2012, 16:34
    A może jakąś ładną biżuterię lub upominek zrobiony przez kogoś własnoręcznie?
    Oto ciekawe inspiracje
  • marta1719 3 gru 2012, 22:16     (ostatnio zmieniony przez autora 3 gru 2012, 22:23, w całości zmieniany 1 raz)
    cebulowa napisał:A czy Twoja żona lubi biżuterię??
    Ja zawsze cieszę się jak dzieciak, kiedy mój mąż kupuje mi ręcznie wykonane kolczyki z Kuźni Srebra
    W sumie ostatnio kupił mi bransoletkę, ale cieszyłam się (chociaż nie noszę zwykle), bo jjest śliczna i ma piękny wielokolorowy kamień.

rzeczywiście w kużni srebra mają niesamowity wybór i warto tam zajrzeć a na pewno znajdziesz coś oryginalnego ja też mam zamiar wykazać się sprytem i podrzucić adres do tego sklepiku mojemu mężowi,żeby nie kupił mi byle czego
    może to ci się spodoba????
  • nowika 14 gru 2012, 7:31
    Ja mogę Ci polecić świetny pomysł na naturalny kosmetyk, nienaszpikowany chemią, więc z pewnością Twoja żona nie zareaguje na niego negatywnie. Kolagen Green Tea regenerujący i uelastyczniający skórę. Przy dłuższym stosowaniu regeneruje naskórek likwidując drobne blizny i defekty skóry.
  • marta1719 14 gru 2012, 18:55
    No nie wiem czy żona to dobrze odbierze
  • Marta30S 15 gru 2012, 17:33
    Najlepiej to żonę spytać co chciałaby dostać w prezencie...
    Bo jednej żonie marzy się jakaś designerka torebka, inna chciałaby zegarek, a jeszcze inna będzie się cieszyć wtedy, jak zamiast prezentu zabierzemy ja do kina, na romantyczny spacer albo szał -do opery.
    Nie kupujcie w ciemno - lepiej spytać uśmiech
Pozostałe tematy - dyskusje na forum