Favore.plForumPozostałe tematy

Kiełki, strona 3

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Kiełki

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: Pozostałe tematy  1 2 3 z 3
  • Ruda_hanka 30 lip 2010, 16:14
    tolina, ja bym zostawiła i poczekała z dwa dni, może się uda i puszczą przymrużenie oka Kiedyś też popełniłam błąd i nie było takiej tragedii, więc nie ma co panikować...
  • karolka84 30 lip 2010, 19:15
    A ja bym wyrzuciła. MI nie wyszły, a że z natury niecierpliwa jestem to bym czasu na eksperymenty skazane na niepowodzenie nie traciła... Ale może też to kwestia nasion, więc rób wedle uznania.
  • alpaka 30 lip 2010, 20:16
    Ja bym też poczekała przymrużenie oka
    Już od dawna robię kiełki. Kiedyś, jak jeszcze kiełkownice nie były takie popularne to wysiewałam w słoikach przymrużenie oka Trochę było z tym zabawy, więc wyobraźcie sobie moją radość, jak zobaczyłam taki wynalazek w sklepie uśmiech
    Nie wiem czy sobie zdajecie sprawę, że kiełki są nie tylko smakowite, ale bardzo bardzo zdrowe wielki uśmiech
  • AAnka 30 lip 2010, 21:09
    Trzeba przyznać Ci rację, że to świetna i bardzo zdrowa przekąska, no i dobry sposób na ochronę przed nowotworami. To dobra przeciwwaga dla dzisiejszych produktów, które są coraz mniej naturalne (nawet warzywa i owoce ) smutny
  • alpaka 30 lip 2010, 21:31
    AAnka napisał:Trzeba przyznać Ci rację, że to świetna i bardzo zdrowa przekąska, no i dobry sposób na ochronę przed nowotworami. To dobra przeciwwaga dla dzisiejszych produktów, które są coraz mniej naturalne (nawet warzywa i owoce ) smutny
    zapobiegają nowotworom, chorobom serca no i mają mnóstwo witamin wielki uśmiech Ja daję już powoli mojemu trzyletniemu synkowi przymrużenie oka
  • Tessa56 31 lip 2010, 1:30
    Mam jedną radę dla amatorow kiełków. Owszem są bardzo zdrowe tylko uwazajcie na ppleśń, która bardzo szybko się na nich może pojawić, a jest bardzo niebezpieczna. Kiedyś sie powaznie zatrułam w ten sposób.
  • Karenina 5 cze 2014, 15:09
    Ja kiedyś hodowałam w słoiku, ale nie wszystkie rosły (brokuł był marny). Odkąd kupiłam kiełkownicę automatyczną nie mam problemów.
Pozostałe tematy - dyskusje na forum