samuraj
26 kwi 2012, 10:11 (ostatnio zmieniony przez autora 21 maj 2012, 10:35, w całości zmieniany 1 raz)
też jestem podobnego zdanie, że żaluzje, czy rolety są bardzo dobrym wyjściem, jak się wybierze jakiś fajny model i wzór to nie tylko mogą one być bardzo fajną ozdobą, ale też doskonale będą chronić przed słońcem. Na stronie oknawimarol.pl można znaleźć sporo ciekawych modeli żaluzji, będą się fajnie prezentować, ale też na pewno ochronią przed słońcem.
Witam...Fajnie wygladaja rolety rzymskie,mogą być do nich ozdobne zasłony, np na przelotkach-niezwykle efektownie się prezentują......Służę poradą mail
Studiorustyka
2 gru 2012, 14:11 (ostatnio zmieniony przez autora 2 gru 2012, 14:14, w całości zmieniany 1 raz)
Proponuję firany makarony. Można dostać firany sznurki tęczowe -w kilku kolorach, firany makarony z koralikami. Mnie najbardziej podobają się firany makarony z koralikami.
Ja zamiast firan mam rolety, ponieważ nie mam czasu na to, żeby prać firany, ściągać je za każdym razem oraz zawieszać z powrotem jak wypiorę. Wolę jednak zaoszczędzić trochę czasu na tych czynnościach i przeznaczyć go na coś innego.
Swojezdanie
5 gru 2012, 11:30 (ostatnio zmieniony przez autora 5 gru 2012, 11:31, w całości zmieniany 1 raz)
A mnie się właśnie podobają firany i zasłony w nowoczesnym wydaniu, ciekawie upięte, z oryginalnym wzorem i nietuzinkową fakturą Ale rolety też są spoko, taki teraz wybór, że głowa boli ;-)