Favore.plForumRemonty, budowa, wnętrza i ogrody

Jakie łóżko do sypialni???, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Jakie łóżko do sypialni???

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • evolet 6 sie 2012, 11:25
    Ja właśnie zamieszkałam z chłopakiem i szukamy do naszego lokum dobrego łóżka. Możecie mi polecić jakiś salon z łóżkami w Poznaniu?
  • Kama_Kamilla 6 sie 2012, 21:59
    jeśli nie masz oporów przed zakupami przez Internet, to zajrzyj tutaj. Ja właśnie stąd zamówiłam swoje łóżko i jestem zadowolona - wszystko przebiegło pomyślnie, a łóżko solidne i przede wszystkim z naturalnego drewna :-) Chociaż przyznam, ze wybór nie był łatwy, a najwięcej czasu zajął mi wybór materaca :-D
  • ewa95 7 sie 2012, 16:27
    Może zajrzyj do GIANTA na Obornickiej są tam dwa salony z łóżkami. Ja polecam ten przy wejściu z taką miłą blondynką, która odpowie na każde pytanie dotyczące łóżka i materaca. Mi świetnie doradziła materac z Materasso na problemy z kręgosłupem.
  • gabina 16 sie 2012, 13:15
    Również, jeżeli chodzi o łóżka, bardzo długo dokonywałam złego wyboru. W kółko kupowałam niewygodne i źle wykonane. Albo zachęciła mnie cena, albo ciekawy wygląd. Błędnie myślałam, uważałam, że łóżko musi być twarde jak deska… Odkąd koleżka poleciła mi A.R. M, bóle kręgosłupa odeszły , a ja w końcu się wysypiam. Dobrałam łóżko drewniane, produkt naturalny, ekologiczny, no i ta estetyka, drewno ma po prostu klasę. Jestem zadowolona i wcale nie wydałam tak dużo, polecam zainteresowanym. Mają swoją stronę - poprostulozka.com. Pozdrawiam
  • zylek 3 paź 2012, 15:01
    Łóżko ma być przede wszystkim wygodne. Zobaczcie A to że jest ładne również stanowi istotny dodatek ;-)
  • karolwu 9 paź 2012, 1:01
    Widzę, że wszyscy mamy podobne wymogi co do łóżka - duże i wygodne. Ja zawsze przed zakupem muszę przetestować materac tzn. położyć się i sprawdzić czy jest wygodnie. Materac to jedna z rzeczy, których bym nie kupił przez internet.
  • moleword 9 paź 2012, 11:10
    Udaj się do IKEI. Tam masz bardzo duży wybór łóżek oraz możesz się na nim położyć, żeby sprawdzić czy odpowiada Twoim wymaganiom. Dodatkowo obsługa tego sklepu na pewno Ci doradzi coś uśmiech

• Jol-anta 30 gru 2012, 16:50
    Ja mam z Ikei, bardzo wygodne i ładne.
  • zlotyklos 7 sty 2013, 22:23
    ja przy wyborze łóżek kieruję się głównie wygodą, ale też zależy, jak masz sypialnie urządzoną, żeby się ładnie prezentowało. Mnie sie podoba to kalsyczne, ciemne na pewno będzie się dobrze prezentować w każdej sypialni.
  • VictoriaB 9 sty 2013, 15:18     (ostatnio zmieniony przez autora 9 sty 2013, 15:19, w całości zmieniany 1 raz)
    Ja chyba tez zdam się na Ikeę - po remoncie reszty mieszkania, bedzie już mało funduszy na sypialnię uśmiech
Remonty, budowa, wnętrza i ogrody - dyskusje na forum