Favore.plForumRemonty, budowa, wnętrza i ogrody

Jakie łóżko do sypialni???, strona 5

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Jakie łóżko do sypialni???

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • Kasandra2013 25 paź 2013, 10:10
    Łóżko wygodne i miękkie.
  • 29 paź 2013, 14:21
    Polecam odwiedzić po prostu Ikeę :uśmiech: I dobre ramy do łóżek i materace dobre można wybrać, a przy tym cena normalna. A jeśli chodzi o stelaż to też polecam wybrać nie taki najzwyklejszy, tylko taki co to twardość można sobie ustawić.
  • faworytowy 4 lis 2013, 13:09
    No nie wiem,czy zakup w IKEA będzie dobrym pomysłem,mam już szafę z tego sklepu i niestety w trakcie składania popękały elementy.Podobnie bywa z łóżkami, które nie tak dawno były reklamowane - wprawdzie chodziło o dziecinne łóżka, ale zawsze.Ja uważałem i zawsze będzę uważał, że łóżko musi być solidnie zrobione i ma nam służyć na kilka conajmniej lat. A takiego sprzętu możemy tylko oczekiwać od dobrego stolarza z renomą i odpowiednio wyposażonym Zakładem Stolarskim.Widziałem takie wyposażenie na targach, swoje maszyny wystawiał Felder - robią wrażenie. Wprawdzie były tam także maszyny Hammera, ale one są raczej dla hobbistów,
    podejrzewam,że łóżko byłoby trudniej na niej zrobić. Ale co mebel od stolarza z prawdziwego zdarzenia - to mebel,a nie bubel.Sorki uśmiech,a materac zawsze można sobie potem dopasować, zresztą taki stolarz zapewne doskonale się orientuje jakie ma być szerokie łóżko,aby dopasować do niego materac. Ale to tylko moje zdanie. Pozdrawiam.
  • dekoboko 13 lis 2013, 11:18
    Ja polecam świetne poduszki ozdobne do każdego nowoczesnego łóżka uśmiech
  • faworytowy 3 gru 2013, 9:09
    Poduszki poduszkami, ale pytanie było zgoła inne : Jakie łóżko do sypialni?. Chciałem jeszcze dodać,że stolarz zrobi nam takie jakie sobie wymarzymy i na długość i na szerokość.Zresztą do kompletu można dorobić z tego samego materiału komodę i półki. W sklepachj meblowych nie dają gwarancji na długotrwałą używalność jakiegokolwiek mebla. A tak swoją drogą mam nadzieję,że się dowiemy,co i gdzie wreszcie zostało wybrane?Z pozdrowieniami. uśmiech
  • Messert 3 gru 2013, 9:35     (ostatnio zmieniony przez autora 5 gru 2013, 11:54, w całości zmieniany 1 raz)
    Łóżko to jeden z tych mebli które chciałbym mieć robione na zamówienie. Ma służyć lata, musi być solidne
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    [url=http://www.maciejdyjas.pl/]maciejdyjas.pl[/url]
  • Maniuss 8 gru 2013, 15:08
    Z jednym sie zgodzę, że kupując meble w sklepie trzeba brać co jest i nie zawsze odpowiada to naszym wyobrażenią, recznie robione meble można samemu zaprojektować ale są przez to odpowiednio droższe
  • hasanna 9 gru 2013, 9:38
    Myślę że warto zainwestować jednak w twardy materac, bo jest zdecydowanie korzystniejszy dla kręgosłupa. uśmiech
  • byzanthium 9 gru 2013, 11:24
    Najlepiej duże i wygodne, to dwie podstawowe cechy, które musi posiadać uśmiech
  • stobejczyk 14 gru 2013, 19:33     (ostatnio zmieniony przez autora 14 gru 2013, 20:36, w całości zmieniany 1 raz)
    Rok temu kupiłam łóżko z którego jesteśmy bardzo zadowoleni, a przyznam, że jesteśmy wymagającymi klientami, bo razem z mężem ważymy nie mało a do tego mąż ma 192 cm wzrostu więc nie na każdym łóżku się wyśpi.
Remonty, budowa, wnętrza i ogrody - dyskusje na forum