Favore.plForumRemonty, budowa, wnętrza i ogrody

Jakie łóżko do sypialni???, strona 3

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Jakie łóżko do sypialni???

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • Jol-anta 12 sty 2013, 16:48
    Tak naprawdę do najważniejszy jest i tak materac.
  • hanka100 31 sty 2013, 19:09     (ostatnio zmieniony przez autora 31 sty 2013, 19:09, w całości zmieniany 1 raz)
    No właśnie, że nie do końca. Jeśli stelaż jest słabo wykonany to nawet najdroższy materac nie naprawi tego błędu. Poza tym zdarzają się wypadki, że rama się łamie przy nawet niewielkim obciążeniu. także wybór odpowiedniego łóżka jest konieczny.
  • nnoname 11 lut 2013, 11:28
    Dobrze znam ten temat gabina, moja siostra dokładnie te same błędy. Odkąd pamiętam miała problemy ze snem, trochę przez nerwowość, trochę kręgosłup itp. Wymieniała materac jeden po drugim, łóżko praktycznie co roku…no krocie wydawała na to wszystko. Szwagier już na głowie stawał, dostał w końcu cynk o tej firmie pod Wa-wą A.R.M., tej samej co Ty łóżko kupiłaś. No i okazało się, że „po prostu łóżko” … to jest to. Z wyglądu jak dla mnie jest najciekawsze jakie miała do tej pory, a połowę tańsze od ostatniego. Z tą małą różnicą, że po tamtym chodziła cała obolała, a teraz w końcu widuję ją wypoczętą i uśmiechniętą przymrużenie oka Sama nie jestem może aż tak wrażliwa, ale moje łoże jest już trochę wysłużone, więc jak w przyszłym roku będę wymieniać to na pewno nie będę daleko szukać tego idealnego przymrużenie oka
  • pistacja 11 lut 2013, 12:29     (ostatnio zmieniony przez autora 11 lut 2013, 12:30, w całości zmieniany 1 raz)
    Kupiłam ostatnio łóżko w Ikei. Ma bardzo fajny materac i jestem z niego póki co zadowolona.
  • mscislaw 13 lut 2013, 19:36
    Przede wszystkim szerokie i wygodne, A najważniejszy jest materac, Sam zamówiłem sobie do sypialni taki Jest bardzo ale to bardzo wygodny. Ogólnie sklep też jest ok przymrużenie oka Jak zadzwonicie chętnie doradzą co i jak, jaki materac najlepszy, może nawet dadzą rabat przymrużenie oka
  • Kort 18 lut 2013, 11:40
    Według mnie najważniejsza rzecz to to, aby łóżko miało odpowiednie wykończenie, tzn, jak jest materac, nie miało po bokach ostrych krawędzi - kiedyś miałem takie łóżko i niejednokrotnie uderzałem o nie nogami. Takie siniaki nie są fajne:F Ale materac jest bardzo ważny i to od decyduje o tym, czy rano będziemy wypoczęci, czy też "połamani"
  • Jol-anta 3 mar 2013, 14:30
    Fajne są stelaże regulowane elektrycznie.
  • szkielet 3 kwi 2013, 13:13
    Ważny jest materac, łóżko to tylko obudowa. Łóżko ma więc wyglądać, a za komfort spania odpowiedzialny jest materac. Kup materac, a łóżko zamów u stolarza przymrużenie oka
  • MartynKa79 3 kwi 2013, 18:51
    Ja też jestem zdania, że najważniejszy jest materac.
  • bartosz_s 4 kwi 2013, 9:25
    Jasne że najważniejszy jest materac, ale stelaż i konstrukcja łóżka powinna też być solidna i dobrze do siebie dopasowana tak żeby (jak u mnie) po roku nie skrzypiało po małym ruchu nie mówiąc o ...większych .uśmiech
Remonty, budowa, wnętrza i ogrody - dyskusje na forum